Tie ke go izgasaat, kasnisNesto novo i svezo [DOUBLEPOST=1504542923][/DOUBLEPOST]http://www.parliament.bg/bg/bills/ID/77742/
Tie ke go izgasaat, kasnisNesto novo i svezo [DOUBLEPOST=1504542923][/DOUBLEPOST]http://www.parliament.bg/bg/bills/ID/77742/
posle kolku vreme na finalna ti se smena statuso vo dopolnitelnaposle sleduva dopplnitelna a do koga kje trae ne se znae,jas bev 9 meseci na finalna i eve vekje 5meseci na dopolnitelna so steri dokumenti
koga bese na intervju i kadePosle 12 meseci na zadolzitelna, denes mi se smena na finalna...
Koga beshe na intervju ?Posle 12 meseci na zadolzitelna, denes mi se smena na finalna...
Intervju April 2016 Bitola, prepiskata mi beshe obrazuvana na 01.09.2016.koga bese na intervju i kade
Nema nisto novost zaboraveni sme nema nadez od itervijoto polnam 3godini i 4meseci vkupno vo meseci 40 meseci cekam katastrofa.2014 se pomrdna malku ili ne ? Nekoja novost?
Pozdrav
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Koj broj od prilika si i jas sum 2016 evee 12 meseci seuste zadolzitelno soglasuvanje[DOUBLEPOST=1504560515][/DOUBLEPOST]Posle 12 meseci na zadolzitelna, denes mi se smena na finalna...
aa si napisal uste da kazes koj broj odprilika siIntervju April 2016 Bitola, prepiskata mi beshe obrazuvana na 01.09.2016.
а бе брат до душа ова со докажување двајца сведоци ми е некако глупаво и ретардирано МНОГУ,пример може да е било кој,,сведок кинез,црнец,да бе го познавав живееше на другиот крај от селото.барем така јас го разбирам ова?!?!?или има некоја техника,тек?!?!??BRAKA AJ MALA POMOS TREBA DA DOKAZUVAM ZA DEDOTO DEKA TOJ E TOJ DEKA IMA RAZLICNO PREZIME ZNAETE NA STO MISLAM , E SEA NEKOLKU NOTARI MI KAZAA DEKA TREBA DA NAJDAM DVAJCA SVEDOCI STO NE SE KRVNO POVRZANI , A DODEKA EDEN NOTAR MI KAZA DVAJCA SVEDOCI STO SE RODNINI AJ NEKOJ STO BIL NA NOTAR NEKA POMOGNE ZA BKKS POTVRDA MI E
Jas od intervju polnam 3 godini i osum
Nema nisto novost zaboraveni sme nema nadez od itervijoto polnam 3godini i 4meseci vkupno vo meseci 40 meseci cekam katastrofa.
И јас сум на интервју за месец. А зошто д а носиш потврда кој побарал тоа од тебе?Секој ден ли работи клубот во Бугарија?
Ако отидам ќе ми издаде ли доумент за потекло? Треба да одам на интервју на крај на месец, претходно поднесив документи со потврда од клубот е сега требало нова потврда да носам и на интервју. Слушнав дека се закажува за година унапред, дали истото важи и за тие што веќе имат издадено потврда и се членови на клубот?
Intervju April 2016 Bitola, prepiskata mi beshe obrazuvana na 01.09.2016.