US Open 2017

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде точниот резултат од финалето на US Open 2017?

• Надал 3-0

Гласови: 6 33,3%
  • Надал 3-1

Гласови: 1 5,6%
  • Надал 3-2

Гласови: 0 0,0%
  • Андерсон 3-0

Гласови: 6 33,3%
  • Андерсон 3-1

Гласови: 4 22,2%
  • Андерсон 3-2

Гласови: 1 5,6%

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
јбг бајо, кога се фалиш дека си експерт за кладење и се фалиш дека живееш луксузен живот од кладилница а бетовите ти се прави комедии мора да трпиш малце ремет

Знаев дека ќе се глупира хрватот,Шварцман испоштува денес.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Гранде Паоло!!!

ebb6c7df0bf58b4da5c61a87c67fae21.jpg

Миша до финале. :pos:
Бреј како му ритрнираше денес,сеоски Ноле[emoji28]
Иснер имаше проблеми со вратот ,се глупираше ептен ,втор сет му го поклони со дупли грешки.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Kolku netalentiran teniser e Thiem, strasno, nikakov oset za tenis da se nemalo.
Пак ли ќе го хејташ ко пред Роланд бе :D Или не беше ти? Знам со некој се убедував, како не бил талентиран, немал бекхенд и нз шо. Па му закопа компир на Ноле и се уверивте.

Тука Роџер ќе го јаде :D

Пак ли ќе го хејташ ко пред Роланд бе :D Или не беше ти? Знам со некој се убедував, како не бил талентиран, немал бекхенд и нз шо. Па му закопа компир на Ноле и се уверивте.

Тука Роџер ќе го јаде :D
Со тоа што му закопа компир на најмизерниот Новак од целата негова кариера, плус повреден, го прави талентиран?
Тим има 0% талент, а за неговиот успех е заслужен напорниот труд.

Со тоа што му закопа компир на најмизерниот Новак од целата негова кариера, плус повреден, го прави талентиран?
Како бе 0 талент? Кој удар му фали? Бекхендот единствено оспоруван му е иако и тој е сосема солиден, најголема мана му е играта на мрежа.
Форхенд нема? Сервис? Движење? Дефанзива, офанзива?
Како што пиша сам, за успехот е заслужен напорниот труд и талентот, ама додека не ја среди главата да лупа бомби со цела сила на зицер ситуации, нема да види ни мастерс ни слем.

Значи неговиот успех не се цени поради наведените причини?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom