Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
@Peja989 зошто не го пуштите да дојде кај нас ?
Како професионалец ќе ја изигра сезонава , но сепак управата воопшто не го прашува за ништо.

@Peja989 зошто не го пуштите да дојде кај нас ?
Како професионалец ќе ја изигра сезонава , но сепак управата воопшто не го прашува за ништо.
Епа @Peja989 им кажал на Американциве дека се кладел со Џони и затоа не го даваат, за да ја добие кладбата и да го дупи цела година.

Кутињо каква пичка мајко мила...За вакви играчи седење на клупа до крај на договор па дали ке плачат вака мамицата циганска.

Искрено ретко кој клуб не би пуштил играч кој сака да го напушти тимот. Ни па јас како фан би сакал да гледам таков играч во Баерн кој плаче за трансфер без разлика колку ќе биде битен.

Искрено ретко кој клуб не би пуштил играч кој сака да го напушти тимот. Ни па јас како фан би сакал да гледам таков играч во Баерн кој плаче за трансфер без разлика колку ќе биде битен.

Мораше да го направат тоа еднаш, за да знаат и клубови во иднина дека ако Ливерпул не продава, тоа значи дека не продава. Верувај дека следна година (доколку има интерес од друг клуб) ќе го пуштат одма, без проблем. Не може на 2 дена пред почеток на сезона он да поднесува трансфер барање и да го јебе цел план за сезоната пошто сакал да оди у Барса, додадено на тоа што има уште 5 години од договор.

Ригил најак ми е,пред две години се сеќавам тука ја пропагираше независноста на Каталонија(еве уште стануваат независни:pos:) небаре во курир работи:pos::pos:,сега го прашва Пеџа како тој да е дел од управниот одбор:pos:..шо лик ќе беше да си еби веко

Еве на Јунајтед лошо им се погоди со Де Геа.

Тешки пички со никаков карактер се бразилциве... Тешко му било не го пуштиле во Барса :facepalm:.
Вака и Алекс Сандро ни правеше кога стигна понуда од Челзи за него, па ни јас незнам како го задржаа Јувентус во тим.

Гадна нација ми станаа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom