The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Е ова е смешно, брука.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рублев веќе има одлична кариера, 19 години има а има АТП титула, неколку битни победи против јаки играчи... Не знам што сакате од него, па дете е ебаго, си напредува константно и го очекувам многу брзо во топ 20, можеби од следната година веќе.Можеш да имаш најдобар форхенд и најдобар бекхенд на турот, ако си болен во мозокот никад нема да направиш значајна тениска кариера
Не стига до Надал.Пичка. Стариот 5 сета со Тиафо, 5 сета со Јужни, нема шо да бара против Надал ќе го изметат у 3 сета.
Наш Марин Чилич, царот.Ни двајцата нема да стигнат до меѓусебен дуел, патетичен е Надал се влече како црево за полнење виршли. Не заслужуват да освојат, искрено се надевам дека некој шо не е ни во топ 20 ќе изненади на турнирот.
ментален склоп не се тренира, не може да се смени, Димитров со дуплите грешки на битни поени ти е жив доказ, он може да го подобри секој сегмент од својата игра, па и да стане малку психички појак, ама цела кариера ќе го пратат бубачките во глава и ќе го спречат да го достигне максимумотРублев веќе има одлична кариера, 19 години има а има АТП титула, неколку битни победи против јаки играчи... Не знам што сакате од него, па дете е ебаго, си напредува константно и го очекувам многу брзо во топ 20, можеби од следната година веќе.
Точно е тоа и баш затоа ти пишав дека е многу млад за да се суди такво нешто. Федерер знаеш каква кариера имаше до 20-21 година? Срамни порази, кршење рекети, разочарување на јавноста се додека не созреа потполно и почна да го гради ова што до денес го има направено. И Ноле е сличен,и он имаше чудни порази се додека не созреа и почна да гази се пред него. Рублев е далеку од ретардиран и еве лека полека си доаѓаат резултатите од напорната работа. Заедно тренираат со Качанов во Барселона, значи не е штогоде школа Рубљо.ментален склоп не се тренира, не може да се смени, Димитров со дуплите грешки на битни поени ти е жив доказ, он може да го подобри секој сегмент од својата игра, па и да стане малку психички појак, ама цела кариера ќе го пратат бубачките во глава и ќе го спречат да го достигне максимумот
Kyrgios:"In Cincy I played basket two hours before Ferrer, I ate ice cream, everyday a milkshake. Here I tried. I don't know, man"#USOpen
Леле и Чилиќ го избаци од турнирот.Дај напиши chum jetz Федерер жити мене.
![]()
Ти уствари за Рафа си, али дискретно.Не ме љути оти ќе почнам за Надал да навивам.![]()