US Open 2017

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде точниот резултат од финалето на US Open 2017?

• Надал 3-0

Гласови: 6 33,3%
  • Надал 3-1

Гласови: 1 5,6%
  • Надал 3-2

Гласови: 0 0,0%
  • Андерсон 3-0

Гласови: 6 33,3%
  • Андерсон 3-1

Гласови: 4 22,2%
  • Андерсон 3-2

Гласови: 1 5,6%

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како што кажа Стефан погоре, ептен ептен не му одговара Борна на Саша. Ко машина е враќа се, секоја топка му е длабока, Саша нема никаква варијација у играта лупа лупа ама ко во ѕид му се враќа. Мораше слајс нешто, излегувања на мрежа, мораше нешто да смени. Криво ми е што потфрли на сите слемови Саша, ама тоа е.

Утре очекувам и еден од Тим, Гришо да ги спакува куферите. Дури поверојатно ми е Гришо ама ќе видиме, Рубљо ако има ден страшен е.
Ако Гришо е ретардиран,тогаш Рубљев е мерка единица за ретардираност.
Недај боже да му падне од мрежа у поле топчето,20 минути ќе крши рекети потоа.
Тепа Димитров по мене.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Ако Гришо е ретардиран,тогаш Рубљев е мерка единица за ретардираност.
Недај боже да му падне од мрежа у поле топчето,20 минути ќе крши рекети потоа.
Тепа Димитров по мене.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Гришо на годините на Рублев по 4 дупли у гем праеше.
Нормално е да тепа, 1.15 е, има најдобра сезона во живот и доаѓа после освојување на мастерс, ама очекувам дека ќе изненади малиот. Ќе видиме.

Рублев зима сет денес во најмала рака. :cool:

Феноменална Стрицова, цели 2 гема освои. :pos:

На Ставро другарката е Барбора. :D[DOUBLEPOST=1504202531][/DOUBLEPOST]Мојот човек Рубљо. :cool: Игра на мачка и глушец во првиот сет откако се стабилизираше Рубљо, го разнесе со форхендот. Инаку ликот има многу јак форхенд, еден од најдобрите на турот според мене. Многу ми е жал што стагнираше последниве 2 години, екстремно е талентиран. Идеме уште два сета мајсторе. :cool:

Последно уредено:
Часови може да им држи на 95 % од тенисериве како се удира форхенд.[DOUBLEPOST=1504203651][/DOUBLEPOST]Плишкова пак крв ќе плука во второ, трето коло. Страшно... Џабе ти е и талент и удари и сервис и се, не моеш бе со тоа движење на слем да се надеваш. Сфаќам дека висината ја ограничува, ама едвај мрдаш бе девојко. Трактор. Не знам како не ја оправија барем малку, има ли "footwork" - тренер или шо и да е.

Последно уредено:
На Ставро другарката е Барбора. :D[DOUBLEPOST=1504202531][/DOUBLEPOST]Мојот човек Рубљо. :cool: Игра на мачка и глушец во првиот сет откако се стабилизираше Рубљо, го разнесе со форхендот. Инаку ликот има многу јак форхенд, еден од најдобрите на турот според мене. Многу ми е жал што стагнираше последниве 2 години, екстремно е талентиран. Идеме уште два сета мајсторе. :cool:
Можеш да имаш најдобар форхенд и најдобар бекхенд на турот, ако си болен во мозокот никад нема да направиш значајна тениска кариера

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom