Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Имам S5 Neo порано ми се полнеше за пола сат а сега 6 сати се полни 50%.. Гаснам секакви апликации во позадина и пак исто, порано не правеше вака дури и седев на него и пак се полнеше брзо.. Година и пол дена како го имам, можно е да е оштетен полначот нешто? До што да е проблемот? :(

Имам S5 Neo порано ми се полнеше за пола сат а сега 6 сати се полни 50%.. Гаснам секакви апликации во позадина и пак исто, порано не правеше вака дури и седев на него и пак се полнеше брзо.. Година и пол дена како го имам, можно е да е оштетен полначот нешто? До што да е проблемот? :(
1. купи нов кабел за полначот
2. шо е воа на аватаро бе?

1. купи нов кабел за полначот
2. шо е воа на аватаро бе?

1.Заборавив да напоменам дека кога го полнам на лаптоп се полни брзо само од штек е бавно, дали има некоја врска адаптерот или бладам :confused:

2.
Една од најмоќните жени во историјата ;)

1.Заборавив да напоменам дека кога го полнам на лаптоп се полни брзо само од штек е бавно, дали има некоја врска адаптерот или бладам :confused:

2.
Една од најмоќните жени во историјата ;)
1. епа купи нов адаптер, или па на крајот на краиштата земи нов полнач на цело ги има за 200 денари у анхоч
2. јао ми се свиѓа женчево

на многу модифицирани ромови не работат фабричките кодови, некогаш дури ни оној *#06# за проверка на имеи

Некој користел Maps.me GPS ? Дали може да се користи и без интернет ?

Јас користев дури бев Германија. Можи да се користи без интернет ама треба прво да ја симниш одредената околина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom