5-те најуспешни во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
5.Игор Џамбазов

Баш ме интересира кај ја гледаш успешноста на овој човек, во тоа што успеа преку коцкање да го загуби не она што заработил целиот живот?
Тоа за тебе е успешност?

Или што напиша книга и си заработи пари од пародијата за сопствената животна приказна?

Успех е тоа што се криеше низ струмичките хотели, додека сите беа во неизвесност за неговата судбина?:nenene:

Баш ме интересира кај ја гледаш успешноста на овој човек, во тоа што успеа преку коцкање да го загуби не она што заработил целиот живот?
Тоа за тебе е успешност?

Или што напиша книга и си заработи пари од пародијата за сопствената животна приказна?

Успех е тоа што се криеше низ струмичките хотели, додека сите беа во неизвесност за неговата судбина?:nenene:

Другарче, Игор Џамбазов е БРЕНД НА МАКЕДОНИЈА! Доброто за Игор, и воедно и поучното за јавноста е тоа што од дното пак се качи на врвот..Ама што ме интересира мене приватниот живот негов е што сака нека си прави во него..Мислам дека ја научи лекцијата што му ја зададе судбината..На професионален план, Има ли некој подобар шоумен од него во Македонија?Има ли некој што сите села и сите места во Македонија ги има посетено, од најкремските места, до некој села што имаат со по две куќи?Има ли поголем патриот од него?Има ли некој што повеќе би те привлекол да го гледаш, да се инпресионираш од неговата ВИСОКА ИНТЕЛЕГЕНЦИЈА, и чувство на забава кога го гледаш, што не е чест случај во Македонија( читај Марко мислам дека ги има истите атрибути на Игор Џамбазов) другите, односно грото од другите повеќе се интересираат за Дара Бубамара него за Ѓорѓи Крстевски..Затоа ИГОР Е ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН!!

Некако ми иде да се сложам со двајцата над мене. Игор е пример за неуспешност на една личност, но во исто време и пример за успешност на деловен план. Човек кој успева да се дави во кал за миг потоа да се вивнува во облаци и така безброј пати едно подруго... ако ништо друго заслужува почит.

Некако ми иде да се сложам со двајцата над мене. Игор е пример за неуспешност на една личност, но во исто време и пример за успешност на деловен план. Човек кој успева да се дави во кал за миг потоа да се вивнува во облаци и така безброј пати едно подруго... ако ништо друго заслужува почит.

Викторггг, Игор беше пример за тоа колку човекот сам себе можи да си наштети, и треба да ни служи за пример колку тој човек има направено грешки!Игор беше пример за неуспешна личност, а сега го сметам и за успешна личност бидејќи научи нешто од своето “неславно“ минато, па сега води живот во правилна насока..На деловен план не ни морам да ги набројувам неговите достигнувања, видливи се..Игор е еден од најреспектираните шоумени на балканскиве простори.Тоа не може никој да го опструира или негира!Игор е многу начитан човек, човек што има бесконечен фонд на зборови, висока интелегенција, има огромен извор на позитивна енергија која му се гледа и по очите..Најбитното е тоа што тој во своите шоуа да ги наречам, зрачи со искреност и се внесува сам во шоуто(што е пример само на неколку луѓе во светот)..Исто така, не знам дали ја гледавте емисијата ИксТочка на Канал 5, каде што беа гости Маестро (многу го почитувам) Влатко Стефановски и Игор Џамбазов, посветена на Легендата Тоше Проески..Тој еден саат што ги слушав двајцата како зборваат ми остана врежан длабоко во мојот мозок, зошто говореа многу реално, и на начин кој продре во моето срце, ме погоди, и ме натера кон овие двајца(и пред тоа ги почитував)да имам огромна почит!Луѓе кои НЕ КОПИРААТ, луѓе кои сами по себе се ЛЕГЕНДАРНА ПОЈАВА секој во својот жанр и во својата работа!Исто важи и за Маестро Тоше Проески(почивај во мир),Маестро Симон Трпчевски, Маестро Борис Трајанов и Горан Пандев,ѕвезда која Македонија досега ја немала во фудбал..

1. Александар Македонски
2. Мајка Тереза
3. Гоце Делчев
4. Тоше Проевски
5. Горан Пандев

Росоњерка, еден жив само имаш... зар Македонија е со една нога во гроб?

1. Горан Пандев
2. Милчо Манчевски
3. Борис Трајанов
4. Жан Митрев
5. Љубе Бошковски (единствениот политичар кој заслужува да е на листава)

Да има место за повеќе од 5 би го ставила и Симон Трпчевски...

Росоњерка, еден жив само имаш... зар Македонија е со една нога во гроб?

па темава не е 5-те најуспешни живи луѓе во Македонија!!! си ги напишав лицата по кои Македонија е препознатлива според мене!
ај еве и 5 други успешни (живи што се! )
1.Симон Трпчевски
2.Милчо Манчевски
3.Есма Реџепова
4.Срѓан Керим
5.Горан Пандев

1.Tose Proeski (fala ti golem coveku za sve sto napravi)
2 Pandev Goran (momentalno po nego ne poznavaat)
3 Simon Trpcevski
4 Kire Lazarov
5 Zan Mitrev (sekoja mu cest na ovoj covek)

Горан Пандев
Симон Трпчевски
Лазар Мојсов
Мајк Зафировски
Жан Митрев
има уште...........

1. тоше проески
2. тоше проески
3. Симон трпчевски
4. Мајк Зафировски (иако не е во мк)
5. Горан Пандев

1.Тоше Проески