Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Заборавив да пишам. Го гледав Перишиќ вечерваа против Рома. Нека не се ценка Еди за некој милион ако е во прашање, братов има предобра левица за асистирање. Лукаку би имал преголем бенефит од него.
Лево крило. Никад нема да ви биде продаден!А на која позиција игра во Интер?
Де геа ќе ја одбранеше, зошто де геа не е голман, октопод еЛево крило. Никад нема да ви биде продаден!
Инаку пред да го пуца Лукаку пеналот покажаа статистика и скоро сите пенали му беа шутирани на таа страна освен еден ако не се лажам. Премногу е очигледен, затоа и му го одбрани пеналот Каспер. Пример за пуцање пенал денеска беше Дибала, таа ни седум голмани не ја бранеа.![]()
Средниот ред почнува од академски шмек кој го даваше Мата да поприма цигански манири , пошто нели сега Погба е главен таму . Искрено не го можам у вакво издание , па зборете што сакате . Мора да се дисциплинира , инаку работата е : пола пие пола шарцу даје !
Не реков да се седне на клупа или да се продаде , баго мајката . Реков да се дисциплинира .Без Погба Манчестер би бил 50% послаб. Погба е срцето на тимот. Најголем број од нападите одат преку него, ја контролира средината, шутира квалитетно, дели топки а во последно време и дефанзивно знае добро да одигра. Не знам што сте запнале со критики кон Погба, баш ме интересира кој клуб во ПЛ има подобар играч на неоговата позиција.
Еден меч да не игра Погба ќе видите колку ќе шкрипи екипата.
Не реков да се седне на клупа или да се продаде , баго мајката . Реков да се дисциплинира .
У прво потроши еден тон топки , на полувреме му ги истриле ушите , во второ си беше како попче.
И јас не му замерувам воопшто на трошењето топки, конечно некој има што може од 20м гол да даде. Во времето на ЛВГ реткост беше ова и само Ерера го правеше. Него имаше не баш мал период во првото полувреме кога Погба беше незаинтересиран, едноставно си трчкаше. Истово се случуваше и со Матич од ко го дадовме голот.Не знам како ги потроши, шутираше 4 пати на гол, од кои 3 беа сосем оправдани шутеви, едниот беше нерезонски. За да дадеш гол треба да шутнеш, инаку топката тешко влегува. Тој првиот шут беше одличен, да влезеше тоа друга песна ќе се пееше за трошењето топки на Погба.
Абе Ставро, мења фризури, циган е и ќе го мразиме, тоа е. Како лани, боље сме играле без Погба, се повреди нели го немаше 2-3 утакмици и кога не поминавме половина. Ако не дава гол секоја утакмица, не чини.Без Погба Манчестер би бил 50% послаб. Погба е срцето на тимот. Најголем број од нападите одат преку него, ја контролира средината, шутира квалитетно, дели топки а во последно време и дефанзивно знае добро да одигра. Не знам што сте запнале со критики кон Погба, баш ме интересира кој клуб во ПЛ има подобар играч на неоговата позиција.
Еден меч да не игра Погба ќе видите колку ќе шкрипи екипата.
Јас бев против Марез додека не се премести АФКОН на лето, сега можеСе гледа дека фалат лев бек и десно крило. Ај за лев бек се надеваме на Шо ама што правиме за крило?
Има уште некој ден за да пазарат нешто ама реално и нема многу опции на пазарот.
Незнам што не запнат за Марез, се гледа дека дечкото игра без мотивација но и таков им е најдобар на Лестер. Вчера беше единствен кој пробуваше да направи нешто. 40-50м мислам дека му бараат Лестер што е ситница за денешниот пазар. Апгрејд на Мики/Мата ќе биде секако.
Според мене подобро е што еден од Раш/Марсијал останува на клупа. Кога не му оди на тимот имаш играч кој може да освежи од клупа.
Јас бев против Марез додека не се премести АФКОН на лето, сега можеА имаше вчера слика после утакмицата од Марез, Фелаини и Погба во муабет и некој имаше пишано Agent P on a mission again
![]()