Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Рано е, 2 утакмици се... Ко за најскап трансфер се очекува immediate impact, ко Роналдо во Реал, ипак трансфер рекорд е трансфер рекорд. Мора да се поправи сезонава, али јас мислам дека не е роден за лидер, и за Франција беше изгубен и еден Сисоко повеќе прикажа.
Те сфаќам што сакаш да кажеш ама Роналдо е еден, можеби бр. 1 во историјата. Знам дека е рано и се две утакмици, и јас го мислам истото ама да не биде после како со Марсијал, на темава неписмен спид мрчант, а по фан клубови скришум муабет, а да си го земеме Марсијал а? :icon_mrgr:
За Франција како изиграл мене не ми игра нешто многу, ова што го прикажува засега за Манчестер ме радува.

Проблемот на Кутињо со грбот излезе во јавност пред да биде првата понуда за Барса и пред трансфер риквестот. Дали сега е повреден, мала е веројатноста, дали ќе направи летово трансфер во Барса, веројатноста е помала за неколку милијарди од онаа дека е повреден и затоа не игра за Ливерпул во моментов.

Верувајте им вие на Филе и тие весниците на Бартомеу. Да беа во право, до сеа ќе имавте купено играчи за да составите 4 тима :D
Да, секако дека им верувам на Филе и тие весниците на Бартомеу. :icon_lol:
Зборот ми беше дека најверојатно нема врска дека е сеуште повреден Кутињо (што и ти сам напиша), туку причината за тоа што не игра е друга, а никаде не реков дека утре ќе потпише за Барселона.

Да, секако дека им верувам на Филе и тие весниците на Бартомеу. :icon_lol:
Зборот ми беше дека најверојатно нема врска дека е сеуште повреден Кутињо (што и ти сам напиша), туку причината за тоа што не игра е друга, а никаде не реков дека утре ќе потпише за Барселона.

Нормално, пробува да исфорсира трансфер у Барса. Ќе заврши трансфер рокот, ќе свитка кичма и ќе се врати у прв состав ко ништо да не се десило, ќе изигра ѕверска сезона и ќе ви го шитнеме следна сезона :D

Трансферот на Погба е смешка и ги предизвика моменталните цени. POTY :pos:

Тебе ко фан на клуб кој купува играчи 3 за 100, па после ги препродава, би требало да бидеш благодарен за трансферов на Погба. Ке ставите некоја паричка плус у џеб.

Трансферот на Погба е смешка и ги предизвика моменталните цени. POTY :pos:

о богу на пластичните се јави за моменталните цени
колку иронија у еден пост

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не баш, одамна сум веќе полнолетен.

На крај Дортмунд сега зема 105м ЕУР и следното лето уште 30м па ете можеби и некое милионче плус понатака.

Опцијата со бонусите е одлична, Рен ќе добие 20м ЕУР а Дортмунд нема да губи милиони по даноци. Сепак данок на добивка се плаќа па оваа година немаат некој голем трансфер со кого можат да ја намалат даночната обврска.

Дембеле е најскап трансфер без активирана клаузула односно втор најскап воопшто. Како сакаш врти, Дортмунд изгуби одличен фудбалер ама го извади максимумот. И пре би ми било жал играчи како Обамејанг или Сократис да си одат кои се позаслужни за клубот него овај. Сите знаевме дека кога и да е ќе си оди, моментот дојде порано но можеби никојпат повеќе немаше ваква шанса за искеширање да се пружи. И интересно беше да се види споредба меѓу управите на Дортмунд и Барса, да се види која е попрофесионална и која воопште не е.

150м вкупно со се бонуси за 20 годишен играч со 6 гола на 32 меча е глупост. Можеби ќе речете ама уште е млад, баш затоа што е млад не можеш да знаеш како ќе се развива или ќе заврши како Овен. Толку пари за докажан играч не даваат туку за црнче кој изиграл 1 сезона во најофанзивната екипа - Дортмунд. Тоа е кога ги насетија дека се под притисок и имаат за трошење бидејќи нејмар им замина.
Дембеле e просечен играч со огромно пумпање од медиумите.
Па еден Педро на 21 година постигна 11 гола на 28 меча во Барса во шпанската лига. Ама беше никој и ништо нели.

Капа доле за Дортмунд за трансферов. :cuc::cuc:
105 милиони + бонуси со кои трансферот може да достигне 140 и кусур милиони... ументност, ги ограбија каталонците за екстремно преценет црнец со презиме Дембеле. :D Не ми е јасно стварно, ако Дембеле вреди 140 милиони, Икарди најверојатно вреди 700 милијарди евра, друго логично објаснување за денешниов трансфер пазар немам. :toe:

Малку е 700 милиони, мислам дека он е единствен што вреди милијарда. Ќе праиме муабет за година-две кога ќе ви го земат Јуве за 100че а во исто време ќе се плаќаат играчи ко Соланки по 250 :D

25ка со кромид ќе даде Дембелето сезонава како ништо во сите натпреварувања вкупно. Нека стои нека трепка нека свети црвено да се цитирам у мај. :icon_lol:

Чекаше до 90та да ме цитираш :icon_lol:
Хаха, искрено не. Случајно испадна вака. Ама во секој случај, Погба беше донесен и како инстант решение и долгорочно решение. За инстант решение потфрли, сега за долгорочно може да се исплати, ама ќе видиме. За навивачи на Јунајтед може и да не е преплатен, ама to each his own.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom