Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Фаците кои ги имаа при излегувањето на тренинг на стадионот на Фенер воопшто не ми даваат сигнали за оптимизам. По усрани фаци ( типа, леее кај се наоѓаме брат) мислиш стапнале на славните Вембли и Маракана, немам видено во живот. Со таков пристап на утрешниот натпревар нема што да бараме. Мора да сватат дека утре се влага најфајтерски што знаеш и умееш, утре мора да се користи и најмалата шанса за гол, мора да бидат курлиња. Фаули, дрско, да видат турците дека противникот има крвави очи дека сака групи ЛЕ. Ако осетат дека сме уцквикани ко пизди, не три, ПЕТ парчиња ќе ни начукаат, а ние после овде може да дробиме година дена како сезонава ги пропуштивме двете златни шанси кои којзнае дали ќе се потрефат пак во скоро време. УТРЕ САМО СО МУДА ДО КОЛЕНА! НАПРЕД ВАРДАРЕ!
Nisho po 2-3 konjaci pred utakmica da zakachat e spasot za nas, inache ke proraboti makedonskoto.

Nisho po 2-3 konjaci pred utakmica da zakachat e spasot za nas, inache ke proraboti makedonskoto.

Од тоа и најмногу се плашам, да не проработи македонското. Класика "сечење нозе" и примање гол у први пет минути. Но, верувам многу во Чеде, и во можноста да дадеме гол. Ако дадеме мислам дека ќе ги сосечеме, и групна фаза е наша. Ќе даде господ!

По втор пат сезонава добиваат шанса што (за екипа од наше поднебје) се добива еднаш во животот. Значи ги погледнала среќата и им овозможила по втор пат да се борат за групи. Ако ова го прокоцкаат треба да извршат колективно самоубиство и играчи и управа а ние да се помириме дека нема никогаш да го гледаме Вардар во групи, било ЛЕ или ЛШ!!!

Koj treska be stole . prvo kazi kaj pisuva za spirovski da procitame . ti davam info kao sto pisav tuka za cede janevski . ne te razbiram . kako da nemoze da se napravi transfer pred nekoja utakmica bitna . ne te razbiram[DOUBLEPOST=1503509491][/DOUBLEPOST]
Da kuajnor valjda ide na pozajmica zaso nema mesto za stranci . Infoto mi e do januari zaso navodno u januari si odi kojasevic

Dobro, moustafa na pozajmica. A pak za Vanja i kone nemat mesto. Za eden od niv imat ama za dvajcata ne

Кој ги плати автобусите ?

Секоаш у друштво или еве овде, има еден партибрејкер и на цела забава, или еве овде позитивна енергија знае да изеде гомна за нешто и као сите останати треба да гледаат на него како вундеркинд или некој уникат од седма планета.
Ајде врши си работа, платени се пола од "Сорос" пола од "стоп за сорос" .

Последно уредено:
Само да не примиме гол одма на почетокот. Страв ми е дека ќе паднеме психички па да не бушат како млада селанка на росна ливада.

Втор моменат кој ме плаши се судиите. Од секој можен аспект Уефа повеќе би сакала да го има Фенер во групи, и вероватно преку судии ќе се обидат да ја направат полесна работата за турците. Така да на овој натпревар мора да се надминеме себеси, и да одограме со 200% доколку сакаме пролаз.

Kameni
Isla-Skrtel- Neustädter- Köybaşı
Topal-Tufan
Dirar-Alper-Valbuena
Van Persie
Strasno izgledat

Кога ќе ми текне Даре у одбрана... :confused: Не би можел ништо да прогнозирам, многу се јаки, али ако сакаме групна фаза, треба да покажеме квалитет, борбеност, одлучност, пожртвуваност и да се бориме по последниот атом од силите! Ајде Вардар можеш и знаеш, оствари ни го сонот на нас навивачите, групна фаза у Европа. :ајнапиво:

Сега гледам хрватски Спорт Клуб 1, имаше најавна шпица за Фенер-Вардар во четврток 19:30 часот. Така да, по се изгледа и на хрватскиот ке ја има, иако ја нема во програмата на нет.
Колку си сигурен дека си ја гледал хрватската верзија? Некако не ми се верува дека не би го ажурирале распоредот толку време на сајтот, а Србите го сменале. Дури и словенската верзија на СК1 има сосема трета програма, тие ќе пренесуваат Звезда - Краснодар.
Дај боже да грешам, да има пренос и да се гледа мечот на HD и сигурно во целост... со овие од НОВА не си на чисто :cenzura:

Сергеј пристигна во Стамбол сабајлево :) За инат на душманите, ајде вети им некоја премија и срце на терен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom