Нема ставено потпис, очигледно има поставено услов да се донесат квалитетни играчи, не е будала сам да биде и Чави и Иниеста и Нејмар. Иначе во право си, дури излезе на официјалната страна дека го продолжил, за да повторно како во милион случаи се докаже дека лажеле.Чекај малку, нели Меси потпиша нов договор, му дадоа милијарда долари плата и три планети од сончевиот систем, па затоа Нејмар глумеше лудило наводнои сакаше да се избори и тој за подобар договор?
i da go izgubete i ona malce kreativnost sto vi ostana u sredinata ...Утре играме .
Има шпекулации дека ќе се вклучел Ракитиќ или Гомеш во дилот со Кутињо .
Според мене треба да се ослободиме од Ракитиќ додека има вредност на пазарот.
Што им фали де, пак се боље, кај нас со Мојс кур испаѓаа поврзаните точкиi da go izgubete i ona malce kreativnost sto vi ostana u sredinata ...
Ama so ovaa vasa uprava i toa nema da me iznenadi.
Bas pred nekoj den u 24 sata vesnikot kaj hrvative naletav na slikava, poglednete ja razlikava vo tiki taka sistemot na pep, i sega sto se slucuva, zatoa i so real bea ubieni duri i vo segmentot vo koj barsa se najdobri, posedot na topkata
Ракитиќ е далеку од креативен играч никаква продорност нема само додава на играчот во близина , тики така се изгуби со пензијата на Чави и остарениот Иниеста .i da go izgubete i ona malce kreativnost sto vi ostana u sredinata ...
Ama so ovaa vasa uprava i toa nema da me iznenadi.
Bas pred nekoj den u 24 sata vesnikot kaj hrvative naletav na slikava, poglednete ja razlikava vo tiki taka sistemot na pep, i sega sto se slucuva, zatoa i so real bea ubieni duri i vo segmentot vo koj barsa se najdobri, posedot na topkata
FC Barcelona and Leo Messi have agreed on a contract renewal that will keep the Argentinian at the Club until June 30th, 2021.Нема ставено потпис, очигледно има поставено услов да се донесат квалитетни играчи, не е будала сам да биде и Чави и Иниеста и Нејмар. Иначе во право си, дури излезе на официјалната страна дека го продолжил, за да повторно како во милион случаи се докаже дека лажеле.
Договор може да се потпише и без да има екстензија. Како што Челси направи со Конте, му дадоа нов договор, со повисока плата, само на ист период како кога му завршуваше стариот договор.Чекај малку, нели Меси потпиша нов договор, му дадоа милијарда долари плата и три планети од сончевиот систем, па затоа Нејмар глумеше лудило наводнои сакаше да се избори и тој за подобар договор?
Имаше изјава дека потпишува нов договор до 2021ва.Договор може да се потпише и без да има екстензија. Како што Челси направи со Конте, му дадоа нов договор, со повисока плата, само на ист период како кога му завршуваше стариот договор.
Практично, само покачување на плата.
Не знам дали тоа се случило со Меси, само викам дека нов договор, по вокација не значи и продолжување на стариот, особено кај Роналдо и Меси што секоја година потпишуваат нови договори.
Мисли си дека некад у иднина ќе барате засилувања у Париз125 милиони одбиле за Кутињо, па нека иде нека моча. Активиран план Б..Сери и Ди Марија...
Стварно верувате во филмот дека Арапот се налутил и ќе ја купел цела Барса ?Мисли си дека некад у иднина ќе барате засилувања у Париз