Фан Клуб: Барселона

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Сакам денес да изгубиме. Малце ебанава управа да ги спичка тие пари од циганот барем за еден асален играч/

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Чекај малку, нели Меси потпиша нов договор, му дадоа милијарда долари плата и три планети од сончевиот систем, па затоа Нејмар глумеше лудило наводнои сакаше да се избори и тој за подобар договор?
Нема ставено потпис, очигледно има поставено услов да се донесат квалитетни играчи, не е будала сам да биде и Чави и Иниеста и Нејмар. Иначе во право си, дури излезе на официјалната страна дека го продолжил, за да повторно како во милион случаи се докаже дека лажеле.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
Утре играме .
Има шпекулации дека ќе се вклучел Ракитиќ или Гомеш во дилот со Кутињо .
Според мене треба да се ослободиме од Ракитиќ додека има вредност на пазарот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.409
Утре играме .
Има шпекулации дека ќе се вклучел Ракитиќ или Гомеш во дилот со Кутињо .
Според мене треба да се ослободиме од Ракитиќ додека има вредност на пазарот.
i da go izgubete i ona malce kreativnost sto vi ostana u sredinata ...
Ama so ovaa vasa uprava i toa nema da me iznenadi.

Bas pred nekoj den u 24 sata vesnikot kaj hrvative naletav na slikava, poglednete ja razlikava vo tiki taka sistemot na pep, i sega sto se slucuva, zatoa i so real bea ubieni duri i vo segmentot vo koj barsa se najdobri, posedot na topkata

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Bas pred nekoj den u 24 sata vesnikot kaj hrvative naletav na slikava, poglednete ja razlikava vo tiki taka sistemot na pep, i sega sto se slucuva, zatoa i so real bea ubieni duri i vo segmentot vo koj barsa se najdobri, posedot na topkata

Што им фали де, пак се боље, кај нас со Мојс кур испаѓаа поврзаните точки :icon_lol:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.419
Поени од реакции
38.970
Не заебавајте, Меси ќе си одел. :LOL: Меси ќе си оди можда на 34 или 35 години и тоа во Аргентина да одигра уште 1 сезона за клубот кај шо почнал да тренира.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Озбилно официјално имаше објавено, а уствари не потпишал? :icon_mrgr:

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766

Ракитиќ е далеку од креативен играч никаква продорност нема само додава на играчот во близина , тики така се изгуби со пензијата на Чави и остарениот Иниеста .
Ракитиќ си ја исполна улогата со тоа што имаше дефанзивни задачи и добро се вклопи со Иниеста Чави и Бускец . Сега со моменталниот состав е изгубен .
Замена за Чави и Иниеста нема на пазарот или пак не се достапни .

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нема ставено потпис, очигледно има поставено услов да се донесат квалитетни играчи, не е будала сам да биде и Чави и Иниеста и Нејмар. Иначе во право си, дури излезе на официјалната страна дека го продолжил, за да повторно како во милион случаи се докаже дека лажеле.
FC Barcelona and Leo Messi have agreed on a contract renewal that will keep the Argentinian at the Club until June 30th, 2021.

Брат, ова е стејтмент на Барса. Они си пуштиле изјава а Меси нема потпишано договор?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.844
Поени од реакции
67.297
Чекај малку, нели Меси потпиша нов договор, му дадоа милијарда долари плата и три планети од сончевиот систем, па затоа Нејмар глумеше лудило наводнои сакаше да се избори и тој за подобар договор?
Договор може да се потпише и без да има екстензија. Како што Челси направи со Конте, му дадоа нов договор, со повисока плата, само на ист период како кога му завршуваше стариот договор.

Практично, само покачување на плата.

Не знам дали тоа се случило со Меси, само викам дека нов договор, по вокација не значи и продолжување на стариот, особено кај Роналдо и Меси што секоја година потпишуваат нови договори.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Договор може да се потпише и без да има екстензија. Како што Челси направи со Конте, му дадоа нов договор, со повисока плата, само на ист период како кога му завршуваше стариот договор.

Практично, само покачување на плата.

Не знам дали тоа се случило со Меси, само викам дека нов договор, по вокација не значи и продолжување на стариот, особено кај Роналдо и Меси што секоја година потпишуваат нови договори.
Имаше изјава дека потпишува нов договор до 2021ва.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
Договорени се сите детали во договорот за продолжување до 2021 година . Наводно се чекало погодна дата кога ќе биде официјалното потпишување . Во замислата на Бартомеу било кога ќе се потпишат новите засилувања .
Дали нешто се сменило по заминувањето на Нејмар и глупостите со Дембеле и Кутињо е само шпекулација на навинарите.

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
125 милиони одбиле за Кутињо, па нека иде нека моча. Активиран план Б..Сери и Ди Марија...:cenzura: Се шпекулира и со Дракслер, кој е на трансфер листа, и Обамејанг

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
125 милиони одбиле за Кутињо, па нека иде нека моча. Активиран план Б..Сери и Ди Марија...:cenzura:
Мисли си дека некад у иднина ќе барате засилувања у Париз :D :D

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
Мисли си дека некад у иднина ќе барате засилувања у Париз :D :D
Стварно верувате во филмот дека Арапот се налутил и ќе ја купел цела Барса ? :D

The transfer looked like it had hit a hitch when La Liga rejected the payment from PSG that met the player's release clause, but the Ligue 1 side co-operated with Barca instead to get the deal done, Neymar's lawyers going to the Catalan club's offices to hand over the money.

And Al-Khelaifi told RMC: "When that [La Liga's refusal] happened, Barcelona called me to say 'come on, let's do it together'.

"I told them we were ready. I want to thank Barca, their president, supporters, players, for everything they have done. They are one of the best clubs in the world.

Kajgana Shop

На врв Bottom