Фудбалски/трансфер дискусии

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385
Така се праќа порака. Секоја чест.
Тој уште пред околу две-три години откако Барса и тогаш пробаа за Верати се закани да не го чепкаат пошо ќе им го купел Меси. Но, сите неозбилно го сфатија тогаш и ете ти дојде ден им го зема Нејмар. Сеа не го купил Меси али пак јак играч им зема, а и млад. Сигурно и летово Барса го изнервирале и ја преминале границата кај него откако Верати излезе како исплашен со изјава дека ќе остане за да после неколку недели го купи Нејмар.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.009
Tottenham defender Kevin Wimmer in talks over £15 million move to West Brom

Ајмо Џони во Сити. :D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.424
Поени од реакции
39.017
Баш сакам да видам да зема клучен играч на Сити или Челзи на пример, каде што нема откупна клаузула. Еден Арсенал шо важи за печалбарски клуб не си го пушта главниот играч за 60тина милиони знаејки дека може без пари да си оди на крајот на сезоната, камоли на финансиски гигант на кој не му игра улога пари од трансфери.
Има огромна среќа арапот со откупната клаузула, ништо друго. Да не беше тоа Нејмар сега ќе тренираше за утакмицата викендов со Бетис.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.064
Поени од реакции
6.722
Баш сакам да видам да зема клучен играч на Сити или Челзи на пример, каде што нема откупна клаузула. Еден Арсенал шо важи за печалбарски клуб не си го пушта главниот играч за 60тина милиони знаејки дека може без пари да си оди на крајот на сезоната, камоли на финансиски гигант на кој не му игра улога пари од трансфери.
Има огромна среќа арапот со откупната клаузула, ништо друго. Да не беше тоа Нејмар сега ќе тренираше за утакмицата викендов со Бетис.
Арсенал не се печалбарски клуб веќе 5 сезони.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Арсенал не се печалбарски клуб веќе 5 сезони.
Табиетот им е останат таков :toe: . Баш ме интересира што ќе биде после Венгер ама додека е он тука ќе ја туркаат таа филозофија .

M

MD_

Гостин
Sky Italy: Monaco asking PSG for €200m (£182m) for Kylian Mbappé. PSG have offered €155m (£141m) plus add ons

:свиркам:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
Не знам дали го пратевте трансфер периодов ама Келаифи шизна баш откако Барса проба да го извади Верати од ПСЖ. Да сум сопственик на клуб, после ова не би го прашала ни саат колку е, не па дали му е за продавање некој играч. Има да купи се квалитетно сосе партали.
Верати беше залетан повеќе од Дембеле и Кутињо заедно за трансфер во Барселона. Не знам дали се сеќавате и он им соопшти на ПСЖ дека од одморот во Ибица нема намера да се враќа во Париз, туку чека ПСЖ да ја прифатат понудата од Барселона. Се сликаше со весник на чија насловна страна пишуваше дека ќе замине во Барса.
После тоа арапот му еба матер. И агентот го смени по наредба на Ал Келаифи :pos:
Па и на видеото на кое се извинуваше изгледаше како претходно да го држеле во подрум 2 седмици врзан и без храна и по цел ден му пуштале арапски песни, некои химни на Исламска држава и Ал Каеда.[DOUBLEPOST=1503008424][/DOUBLEPOST]

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тој уште пред околу две-три години откако Барса и тогаш пробаа за Верати се закани да не го чепкаат пошо ќе им го купел Меси. Но, сите неозбилно го сфатија тогаш и ете ти дојде ден им го зема Нејмар. Сеа не го купил Меси али пак јак играч им зема, а и млад. Сигурно и летово Барса го изнервирале и ја преминале границата кај него откако Верати излезе како исплашен со изјава дека ќе остане за да после неколку недели го купи Нејмар.
Мислам дека година пред тоа имаше муабет како ќе им го купеле Силва и овој наводно рекол дека ако го купат Силва, он ќе си го купи назад, плус ќе им го земе Иниеста. Long shot е приказнава ама од денешна перспектива, можно е и да е вистина :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
како ќе им го купеле Силва и овој наводно рекол дека ако го купат Силва, он ќе си го купи назад, плус ќе им го земе Иниеста.
No genius has ever lived without the touch of madness

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.656
Поени од реакции
88.474
Која циганерија е Марота, две години се натегаат со ПСЖ ради Матуиди, одвај некако го зедоа, му направија медицински преглед и сеа не сакаат да платат.

Нека го затворат во некоја соба во Торино и нека го држат додека не стане слободен агент.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Fixed... Нема да ме чуди да му најдат срцева мана на човекот па да бараат помалце пари за трансферот :D

Шала на страна, на Ањели и Елкан не им е проблем да фрлат уште некое милионче, али Марота ги кочи овие работи, што да очекуваш од човек што 80% од својата кариера како спортски директор ги поминал во екипи како Варезе, Монца, Комо, Равена, Венеција...тимови што играле во Серија Б и Ц, и сега очекуваш од тој човек да се расфрла со пари?

П.С. Дибала нигде не оди hhhhh...барем летово не :(

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Се официјализира ли трансферот, по што сеа го прочитав ова

Breaking | PSG & Juventus have not yet reached a fee agreement for Blaise Matuidi, despite the player undergoing a medical.
PSG Sporting Director Antero Henrique not budging on certain bonus conditions, Juventus also currently standing firm.
Наводно се било договорено фалеле само документите да им ги пратат од ПСЖ и денес најверојатно ќе се официјализира

Kajgana Shop

На врв Bottom