Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ме дупиш нешто? Ти викам земи го примерот со Суарез, и он имаше година или пола година до истек на договор, потпиша нов и изигра ферски према Ливерпул за да го продадат за скоро 100 милиони во Барса. Затоа ти викам Баерн изигра глупо, во ситуација кога имаш млад и полетен играч права глупост е да го дадеш за ситна пара, затоа ти викам ако бил незадоволен требало да му го продолжат договорот и да го продадат после за јака сума, затоа и се спомнати тие 60 милиони од моја страна. Аман се треба да ти црта човек ебате интелигенцијата ти е како комора од фрижидер.
Суарез продужи договор пола година пред да биде продаден ама пред да го продолжи имаше уште 2.5 години од договор, со тоа што да би бил продаден со стар договор, ќе имаше уште 2 години до истек а вака уште 4 (до 2018та му беше новиот).

Член од
23 август 2010
Мислења
39.848
Поени од реакции
116.021
Суарез продужи договор пола година пред да биде продаден ама пред да го продолжи имаше уште 2.5 години од договор, со тоа што да би бил продаден со стар договор, ќе имаше уште 2 години до истек а вака уште 4 (до 2018та му беше новиот).
Аха, нема везе битно поентата ми е таа, дека Баерн премалку пари му извади на Крос, без разлика што имал една година до истек на договорот. Затоа и викам дека Крос е класичен грабеж и огромна грешка на Баерн.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Аха, нема везе битно поентата ми е таа, дека Баерн премалку пари му извади на Крос, без разлика што имал една година до истек на договорот. Затоа и викам дека Крос е класичен грабеж и огромна грешка на Баерн.
Знам знам, те сфаќам што сакаш да кажеш. Грешката на Баерн е што со време не му продужиле договор, нешто што добро го менаџира Тотенхем.
Исто срање може да му се задеси на Ливерпул со Емре. Он има уште една година од договорот, не сака да го продолжи сеа за сеа наводно затоа што не му е загарантиран гејм тајм (не знам како може ова на некој да му биде загарантирано) и се натега. Не сака да исфорсира излез од клуб (барем не за сега) туку сака да се избори за подобри услови.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.424
Поени од реакции
39.017
Паулињо на презентацијата успеа дури 2 пати да ''жонглира'' и му избега топката позади таа рекламата што ја поставуват. :pos::pos:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Ете те демантираа и оп - аха, нема везе, поентата ти била таа. Кое дно ццц

Член од
23 август 2010
Мислења
39.848
Поени од реакции
116.021
Ете те демантираа и оп - аха, нема везе, поентата ти била таа. Кое дно ццц
Па поентата е таа бе муле, 15 постови се мачам да ти објаснам едноставна работа ти како вол у слама си запнал. Кој те ебе на крај краева и ја сум кретен сум земал со просечен гиро мајстор се објаснувам :yid: Ете ако мислиш дека Баерн го дал Крос за разумна цена тогаш океј, што да ти кажам повеќе.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Па поентата е таа бе муле, 15 постови се мачам да ти објаснам едноставна работа ти како вол у слама си запнал. Кој те ебе на крај краева и ја сум кретен сум земал со просечен гиро мајстор се објаснувам :yid: Ете ако мислиш дека Баерн го дал Крос за разумна цена тогаш океј, што да ти кажам повеќе.
Koja поента, тоа што го допре дното со примерот со Суарез? Хахахх кој очај ццц

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Матуиди од ПСЖ во Јувентус за 20 милиони

Се официјализира ли трансферот, по што сеа го прочитав ова

Breaking | PSG & Juventus have not yet reached a fee agreement for Blaise Matuidi, despite the player undergoing a medical.
PSG Sporting Director Antero Henrique not budging on certain bonus conditions, Juventus also currently standing firm.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Која циганерија се Јуве, две години се натегаат со ПСЖ ради Матуиди, одвај некако го зедоа, му направија медицински преглед и сеа не сакаат да платат.

Нека го затворат во некоја соба во Торино и нека го држат додека не стане слободен агент.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
IMG_20170817_210353.jpg

БУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУММММММММММММММ

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Поентата ми е дека 30м во 2014 за играч со последна година од договор (кој сака да си оди) беше сосема ОК сума која од денешна перспектива можеби изгледа смешна.
:)
4 години подоцна Милан за 31 годишниот Лукас Биља од Лацио чиј договор со клубот истекуваше наредната сезона плати близу 20 милиони евра или поточно 17 милиони.

И прекини да го користиш зборот ДНО. Не се праи интересен со сила коа си класичен предмет зезања.
Глуп ко комора од фрижидер. :pos::pos::pos::pos::pos:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Дајте бе не го нервирајте Стелтчо, милион фејспалми си лупна читајќи ве, сигурно секој ден го боли глава :(

Kajgana Shop

На врв Bottom