Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека поголема шанса би имале за Бејл него за Асенсио :D
*bojan van buuren mode on* Кој кур е тој асенсио бе тури му пепел....... ОВОЈ ОКС И ЖИРУ УШТЕ СЕ У ТИМ? ТИЕБАМ ВЕНГЕРОТ!!!!11111

*bojan van buuren mode on* Кој кур е тој асенсио бе тури му пепел....... ОВОЈ ОКС И ЖИРУ УШТЕ СЕ У ТИМ? ТИЕБАМ ВЕНГЕРОТ!!!!11111
Заеби медицината, види ти како добар стенд ап комичар си бил :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Заеби медицината, види ти како добар стенд ап комичар си бил :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Медицина учам за да најдам лек за твојот канцероген хумор :D:D:D

Мислам дека поголема шанса би имале за Бејл него за Асенсио :D
И јас така мислам, само не поврзуваат како и со секоја светска класа. Друга шпекулација за крилни играчи нема (сме се откажале од Лемар, јебига). Тоа значи ни Окс ни Санчез нема да си одат.

Се извинувам што ве прекинувам во дискусијата, сепак ќе останат Санчез, Озил и Окс.
Треба да се зачисте ѓубрето да ослободеме некој денар за плати па да донесе Венгер нов играч од средината ако воопшто планира...
Гибс пишат дека бил на 60к фунти неделна плата, Џенкинсон на 40/50, за Перез се ценкаат за милион два со Депортиво ... Ти ебам смотаната управа, наебале сме го после Венгер сите работи одат преку него... Диктатор :D

Габриел ќе го шитнеме за 12 милки а ?

Луѓе на кралот му е роденден и тоа јубилејен 40-ти, па ајде нека му е најсреќен ! :love:

Највеќе погодоци во историјата на Арсенал - 228
Највеќе ПЛ погодоци во историјата на клубот - 175
Највеќе голови во Европа од играчи на Арсенал - 42
Најмногу погодоци во ЛШ - 35
Најмногу погодоци во една сезона во ПЛ - 30 (дели рекорд со ван Перси)
377 настапи, што друго да се кажува, си знаеме какво играчиште го носеше светиот дрес.

Ова ми е омилено видео за него...
Record Breaker, History Maker

Не ми е логичен потегот за Габриел да се продаде (освен ако е договорен друг трансфер во позадина). Играме формација со 3 штопери - Кос Мустафи Холдинг -замени: Мертесакер (како единствен класичен штопер и последна година како играч) и Монреал. Холдинг уште тинејџер. Ако не се купи нов штопер, отиде сезонава.

Со трансферов на убавиот очекувам нов штопер.

Не ми се верува дека ќе има нов стопер. Старото рачуна на Мерте,Монреал,Колашинац,Бијелик дека можат да бидат замени на таа позиција.

И Чемберс припрема трансфер најверојатно. Не беше ни на клупа против Лестер иако имавме голем дефицит на таа позиција.

А Чемберс бе момци?
Талент е, не го спорам фактот. Но, ако сакаш да си конкурент за титула, мора секоја можна позиција да ти е покриена со докажан и искусен играч. Во овој случај само Кос и Мустафи. На Пер не се надевам многу бидејќи често се повредува. Друго прашање, што ако некој од докажаното дуо не е достапен? Ваљда нема да се бламираме како претходниот натпревар без класичен штопер во стартната 11ка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom