Game of Thrones

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Преполн е нетот со епизодава, ебати шпанците. Ова намерно е направено, на некој не му се чекало. :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Гарант иначе тешко дека ќе направат таков лапсус ХБО

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.858
Поени од реакции
10.333
Не беше Ходор и пештерата после Hardhome? Во тој случај скршнаа и вокерите пошто пештерата не е на иста линија меѓу Hardhome и Castle Eastwatch. Не дека менува нешто многу околу километражата, но што ако Night's King го бараше Бран цело време и затоа не се спушти директ надолу? :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.269
Епизодата, за разлика од минатите епизоди кои излегоа во прелош квалитет, е добра и најверојатно повеќето форумџии ја гледале досега, што ради љубопитност, што ради да одбегнат спојлер кој до понеделник посекако ќе го јадат (instagram story-ја, ебете се)

Подоцна или вечер ќе ја отворам темава, со напомена дека ќе се дискутира епизода 6, ќе го сменам насловот на темата и ќе поставам дека дискутираме епизода која, да напоменам уште еднаш, не е официјално прикажана и сите ќе си влегуваат на темава на своја одговорност.
Тоа е, штетата е направена.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Otvorena e temata i se diskutira za sve sto e izlezeno osven scenarija i previews, takvo se kaznuva so direkten ban

SPOJLERI PREDUPREDUVANJE

Koj ne saka da ja gleda losa snimka neka ne vlaga do ponedelnicite, standard

Drugite slobodno si gi diskutirajte epizodite

Edit: od strav od spojleri odma skrolnav najdole i ne go vidov postot na kolegata

Poz dzimi :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Мене воопшто не ми се допадна целата сцена со битката после ѕидот.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Слепец во насловот пишувало јас прашувам.

Прејака епизода иначе, според мене подобра и од четвртата. Штета за змејот ама крајот беше најјак.
Тормунд каков цар :pos: сакам вика да имам деца со Бриен, чудовишта што ќе го освојат светот. :pos:
Интересна и со добар хумор епизода, за разлика од некои.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Каде овие мртвиве најдоа синџири ? :pos:

Иначе не ми се допадна епизодата, ХБО еден поголем да испушат, мака ми е за змејот и така.

Иначе дали имате заприметено, никој нема сврзано "победи" неколку епизоди по ред, една епизода победник е едниот Дани/Серси другата епизода победникот е губитник и така во ред.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Муабетите меѓу Санса и Арија, оток.

Досега сите среќавања/битки со неумрените беа подобри од оваа. Не знаев дека се секирам за Тормунд толку, ич не сакав да го чепкаат.

Џон и рече Дани. Поклише сцена од нивната последна, амин. Ко да чекаш брат и сестра да се плеснат, е такви ми се нивните сцени со симпатичните погледи. Ако ги спојат, ќе се ужаснувам додека ги гледам. Полош пар немало и ќе нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom