Pissing - Fisting

• Креатор на темата Креатор на темата Bobi222
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 август 2017
Мислења
47
Поени од реакции
37
Zdravo, nov sum na forumov ... bi sakal malce poveke okolu temava, dali nekoj/a imal/a nekoe vakvo iskustvo vkuseno I kakvo mu/i bilo cuvstvoto ?

Еднаш се посрав во гаќи имав пролив бидејќи беше зима чувството ми беше ладно ама кога се посрав чувството ми беше топло.

Море колку ги има на кој би им се помочал во уста нема крај списокот... незнам дали ми е фетиш баш , ама кејф ке ми се стори, голем . За гледање е одврат, поготово фистинг и шитинг се е тоа гадно за гледање, камо ли недај боже за да се проба , скраја да е.

Znaci hejteri mozete kulturno da ja zaobikolite temata ako ne vi se dopagja pozdrav

А бе Боби, си отворил тема, арно. Ама, место да изиграваш џандар овде, редно е и ти да пишеш некој збор за подмочуењето и фистуењето. Можеби твојот опис и начинот како ги доживуваш овие активности ќе привлече некого овде, кој не е доволно запознаен.

Последно уредено:
Тоа мочањето во уста или каде и да ви текне, чудно некако, башка мочка е отров :facepalm:

А да и брцаш рака меѓу нозе, тоа вероватно до женската е, како сака да го прима.

Не сум пробал ни едно ни друго. Личи дека си озбилен за ова, према тоа, ај чао.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom