Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Најдов карти до Лутон и назад за околу 50Е round trip. 200Е ке ти биде само апликацијата за виза.

Маме им еем, 104евра виза, 264евра повратна со аустриан, 60евра смештај, и ми вика чекај на листа за карти против арсенал. Кој шиет.
А Видук кражба им прави во живо. Свака част.

Добро се понашаа денеска. И при водство и при дуплирано водство.
Да видиме како ќе се понашаат кога ќе губиме или кога ќе не доминираат.
Да не испадни од наредно коло стариот Јунајтед.

Имам лошо претчуство дека Барса може да ни го лапне Марсијал. Самото тоа што е на клупа + заинтересираноста ко тим како Барса ќе побара трансфер.

Најдов карти за со Палас дома на 29-ти Семптември. Што ве вртам :D

Јас планирам за Божиќ да одам Англија и да изгледам неколку натпревари. Со еден пријател одамна се договараме, овој пат нема утка.

Визата е зезнатиот дел или е сменето нешто? Има предуслови, гаранции нешто или каков ти е к'сметот?

Визата е зезнатиот дел или е сменето нешто? Има предуслови, гаранции нешто или каков ти е к'сметот?
К`сметот е највеќе мада треба да им однесеш се што можеш само за да ги убедиш дека ќе се вратиш назад. Два пати имам аплицирано и два пати во врска со спорт, еднаш ме одбија со причина многу сум патувала (?!), вториот пат ме пуштија.

Visa application fee (EUR) Visa application guide
Short-term (up to 6 months, single or multiple entry) 104eur
Пред 3 години кога аплицирав, платив 180фунти, плус приложив сметка од банка, потврда од работа, смештај таму и уште некои папиролошки ситници кои реално коштаат и време и пари.

К`сметот е највеќе мада треба да им однесеш се што можеш само за да ги убедиш дека ќе се вратиш назад. Два пати имам аплицирано и два пати во врска со спорт, еднаш ме одбија со причина многу сум патувала (?!), вториот пат ме пуштија.
Сериозно ова? :eek:[DOUBLEPOST=1502652121][/DOUBLEPOST]
Мене не ми треба виза. :roker:
Б'лгарчета или хрватски ако имам прочитано добро низ темиве? :D

Матич само која сигурност ја има :cuc: Иначе за шо ќе му е Ибра на Мурињо да го враќа во Јануари? Уште то фали да го игра пред Лукаку и да гледаме репризи од ланската сезона. Нормално дека е класа за Лукаку ама преумрен е, неподвижен, шо е нормално кога има 35 години и плус се курчи многу, се прај главен дека е на терен. Освен ако не го планира за џокер од клупа ама нема шанси такво нешто да прифати Ибра.

Сериозно ова? :eek:[DOUBLEPOST=1502652121][/DOUBLEPOST]
Б'лгарчета или хрватски ако имам прочитано добро низ темиве? :D
Најсериозно што може. Ваљда не помислија дека сум шпион некој :icon_mrgr: само што откако ќе те вратат назад, имаш две опции на одбивања, едното е да можеш да аплицираш одма после месец дена ако ме држи памтењето, вториот вид на одбивање е после 6. Мене првото ми го влепија :D[DOUBLEPOST=1502652588][/DOUBLEPOST]Мое толкување е дека секоја година имаат определена бројка на визи кои ќе ги поделат во регионов слепо црево земји и се дешава со глупава причина да те одјебат.

Последно уредено:
Јас планирам за Божиќ да одам Англија и да изгледам неколку натпревари. Со еден пријател одамна се договараме, овој пат нема утка.

Барај уште сега карти и купи си го членството, ако сакаш да идеш преку официјална. За сите дерби утакмици можеш само да аплицираш, Тотенхем, Сити, пул, Арсенал, Челси. Преку Виагого само картата е 400-500 фунти. Карта можеш да купиш за Палас, Бормут, бла бла, боранија тимови. Чак и за Евертон се аплицира само.

Ке мора и другарот твој да купи членство, зашто 1 членство, 1 карта.

Имаш многу ефтин смештај во хотелот на Гери и Гигс за Декември, можеш да пиеш кафе сабајле на отворениот ресторан со поглед на Олд Трафорд, на 50 метри се раздалечени. Нажалост, во периодот кој ке идам, сместување за 4 дена чини 40.000 што е премногу. За Декември е 10.000 некаде, што е сосема пристојно.

Генерално, ако мора да аплицираш за виза, многу е заебано, мојот +1 со кого ке идам, се уби од документи вадење, и уште чекаме.

Мораше се да платиме, за да може да приложи кон апликацијата, и авионски карти, и хотел, и картите за утакмица. Ама, буквално се ке те прашаат, а ова сега што го збори Фрос за премногу патување, е еден од апсурдите.

Прашалникот за виза е страшен, приходи, месечни, заштеди, кај си бил, колку време си бил, татко, мајка...[DOUBLEPOST=1502653253][/DOUBLEPOST]Заборавив да спомнам, педерското е што скоро сите утакмици од втората половина на сезоната се TBC, што значи, може да ги сменат датите на утакмиците ради ФА куп, Лига Куп, ЛШ бла бла, па и тоа не можеш да планираш.

Ке мора авионските карти да ги презакажуваш што кај Виз Ер ти е во превод бричење на суво, плус резервациите во хотелот.

Генерално, мачно е да отидеш, ама што го ебам.

Последно уредено:
Матич само која сигурност ја има :cuc: Иначе за шо ќе му е Ибра на Мурињо да го враќа во Јануари? Уште то фали да го игра пред Лукаку и да гледаме репризи од ланската сезона. Нормално дека е класа за Лукаку ама преумрен е, неподвижен, шо е нормално кога има 35 години и плус се курчи многу, се прај главен дека е на терен. Освен ако не го планира за џокер од клупа ама нема шанси такво нешто да прифати Ибра.
А зашто да не прифати да биде џокер или втор напаѓач? Има одлична соработка со Мурињо, ќе си зима пристојна плата и ќе се бори за титула со тимот. Језда е Ибрахимович ама ваљда и на него му е јасно дека неможе да отиде во друг јак клуб и да бара да биде главен играч на 35 години. За негови години беше одлично спремен физички ама подобро да изигра 10-15 утакмици во сезоната каде што ќе направи нешто за тимот, одколку да се мачи на 30 утакмици.

Барај уште сега карти и купи си го членството, ако сакаш да идеш преку официјална. За сите дерби утакмици можеш само да аплицираш, Тотенхем, Сити, пул, Арсенал, Челси. Преку Виагого само картата е 400-500 фунти. Карта можеш да купиш за Палас, Бормут, бла бла, боранија тимови. Чак и за Евертон се аплицира само.

Ке мора и другарот твој да купи членство, зашто 1 членство, 1 карта.

Имаш многу ефтин смештај во хотелот на Гери и Гигс за Декември, можеш да пиеш кафе сабајле на отворениот ресторан со поглед на Олд Трафорд, на 50 метри се раздалечени. Нажалост, во периодот кој ке идам, сместување за 4 дена чини 40.000 што е премногу. За Декември е 10.000 некаде, што е сосема пристојно.

Генерално, ако мора да аплицираш за виза, многу е заебано, мојот +1 со кого ке идам, се уби од документи вадење, и уште чекаме.

Мораше се да платиме, за да може да приложи кон апликацијата, и авионски карти, и хотел, и картите за утакмица. Ама, буквално се ке те прашаат, а ова сега што го збори Фрос за премногу патување, е еден од апсурдите.

Прашалникот за виза е страшен, приходи, месечни, заштеди, кај си бил, колку време си бил, татко, мајка...[DOUBLEPOST=1502653253][/DOUBLEPOST]Заборавив да спомнам, педерското е што скоро сите утакмици од втората половина на сезоната се TBC, што значи, може да ги сменат датите на утакмиците ради ФА куп, Лига Куп, ЛШ бла бла, па и тоа не можеш да планираш.

Ке мора авионските карти да ги презакажуваш што кај Виз Ер ти е во превод бричење на суво, плус резервациите во хотелот.

Генерално, мачно е да отидеш, ама што го ебам.

Да морав да вадам виза немаше ни да се обидам, искрено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom