Fantasy Premier League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Фостер, Кедрик, Тадиќ, Заха, Ричи, Чичарито, Лукаку... како драфт тимот да си го гледам :D
Го правев според првите 5-6 кола. :D Ме интересира и како ќе стартува Бернардо Силва, ако почне добро може и него да го земам место КДБ, па да појачам напад место Џеј Родригез. Ќе видиме, има многу опции, и во одбрана ќе менувам (со некој од Тотнам) секако.

Паѓаат 7 гола на натпревар, а ти немаш ниеден играч :(
Затоа утре мртви резултати 1-1 со голови од уште помртви играчи.

Сезонава можно е да ја завршат со 5+ милиони играчи (y)

Убав почеток на сезона, осум поени од првиот меч, ама од Џака, а тој на клупа ми е..

Одличен почеток, од 6 играчи јас имам вкупно 3 поени. Кејхил во минус ме отера.

Не е лошо ко за почеток, 12ка од Лаказет како капитен, 10 од Салах и 9 од Фирмино. Филипс и Тадиќ по 3 поени, најслабо Заха, само 2. Одбраната солидна, клин шит од Доусон и Седрик, се надевам Сити нема да примат гол па ќе лапам 6 поени и од Данило. Останува уште Вертонген утре, и Де Геа на гол, Фостер на клупа со 6 поени и клин шит, ако прими Јунајтед гол утре стомаики ќе му еам на Мурињо :D

има уште место бе?
ја скроз забраев

Лукаку гол, а Кејн жолт.
Го одврав поскапиот. Го ставив и капитен :place:

Лукаку гол, а Кејн жолт.
Го одврав поскапиот. Го ставив и капитен :place:

Што ќе биде со Сигурдсон, се излетав го забораив во тим. Ќе бега за Евертон? Ќе ми биде изглеа он прв трансфер сезонава

Што ќе биде со Сигурдсон, се излетав го забораив во тим. Ќе бега за Евертон? Ќе ми биде изглеа он прв трансфер сезонава

Во теков на следнава неделава се очекува да потпише за Евертон.
Чадли би можел да биде негова замена.

Го имав и јас но го продадов. Евертон сега ги чека пеколен распоред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom