За Е категорија ти треба само приколката да ја закачиш,возиш со неа 6-7 часа мислам,и одиш директно на полагање..Немаш ни тестови не треба да учиш,ни полигон,ни теоретска обука..Ама мораш лекарско да извадиш..Имам положено А,Б и Ц категорија а да полагам за Е категорија што ми е потребно?
по скопски-бокал вода да се попрска по вас кога ќе тргнете.Јас конечно, после неколкугодишно возачко искуство, утре полагам. Си ги извозев сите часови прописно, ми викаат не паничи, супер возиш, ама вечерва тешко дека сон ќе ме фати... Утре полигон+градска![]()
Ги извести сите познати денес да не се мотаат по град, чисто за нивна безбедност ?Јас конечно, после неколкугодишно возачко искуство, утре полагам. Си ги извозев сите часови прописно, ми викаат не паничи, супер возиш, ама вечерва тешко дека сон ќе ме фати... Утре полигон+градска![]()
Obukata skoro sekade e na rati.Некоја препорака за добра школа во Центар или К. вода со добри инструктори и плаќање на рати?
NeА може дирекно ц да се уплати и полага
Кекец (Аеродром), спроти Железничка. Одлични се! 19 000 oбуката им е, имаат 2 Опелки корса, чинам дека 2 пежоа и Опел Мерива сите дизелаши.Некоја препорака за добра школа во Центар или К. вода со добри инструктори и плаќање на рати?