Нови возачки дозволи

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе одиме на 3 или после на 3 ... Да видиме ... за потврдата е сигурно НЕ ,не може да возиш . До рамно 75 граница можеш само да возиш. Со постар напред секако :D

Ќе одиме на 3 или после на 3 ... Да видиме ... за потврдата е сигурно НЕ ,не може да возиш . До рамно 75 граница можеш само да возиш. Со постар напред секако :D

Значи сепак мора напред да седи, а ако е пијан и напред и за тоа има казна, налетт.. :/

дали може сликиве 2 што треба да им се остават таму да бидат слики од матура ( со тоа што сум малце настрана сликан) или треба нови да правам?

дали може сликиве 2 што треба да им се остават таму да бидат слики од матура ( со тоа што сум малце настрана сликан) или треба нови да правам?
Од кога почнаја да се носат 2 слики за возачка ?
Или за книшката за поени прашваш ?

Од кога почнаја да се носат 2 слики за возачка ?
Или за книшката за поени прашваш ?
не знам точно за што се на тоа бројот коа се јавив и кажа таа и две слики да носам.. ваљда за книшката се

не знам точно за што се на тоа бројот коа се јавив и кажа таа и две слики да носам.. ваљда за книшката се
Ако се за книшката не можи од матура, ќе ти ги вратат. Јас ко ја вадев ми рекоја да сум се сликал право и со бела позадина.
Инаку јас со слика од на свадба му ојдов :D

било какви однеси, јас од осмо одделение однесов

може, јас такви однесов не ми правеа проблем

Како да закажам на 080019292 кога стискам 1 продолжува да си збори автоматот...

ако ме застанат со потврдата додека сум шо може да ме закачат? колку јурци?

Од 2017 година нови возачки дозволи со чип

Возачите повторно ќе мораат да вадат нови возачки дозволи, кои овој пат ќе имаат и вграден чип. Оваа новина ќе стартува од април 2017 година, но засега најавите се дека нема да биде обврзувачка за сите возачи. Нови дозволи ќе добијат оние кои првпат ќе аплицираат за ваков документ или доколку ги изгубат исправите. Сите други возачи ќе можат да ги заменат возачките дозволи по истекот на нивната важност. Колкава ќе биде цената за замена на старите со нов возачки дозволи - дополнително ќе се утврдува.

Повеќе

Наскоро и новите лични карти ке бидат со чип па така МВР повторно ќе се огласи дека и тие ќе треба да се менуваат. :tapp:

Од 2017 година нови возачки дозволи со чип

Возачите повторно ќе мораат да вадат нови возачки дозволи, кои овој пат ќе имаат и вграден чип. Оваа новина ќе стартува од април 2017 година, но засега најавите се дека нема да биде обврзувачка за сите возачи. Нови дозволи ќе добијат оние кои првпат ќе аплицираат за ваков документ или доколку ги изгубат исправите. Сите други возачи ќе можат да ги заменат возачките дозволи по истекот на нивната важност. Колкава ќе биде цената за замена на старите со нов возачки дозволи - дополнително ќе се утврдува.

Повеќе

Наскоро и новите лични карти ке бидат со чип па така МВР повторно ќе се огласи дека и тие ќе треба да се менуваат. :tapp:

Креативни се што сакаш речи.

Со тоа потврдата смеам ли да возам или морам да чекам возачка?

Со тоа потврдата смеам ли да возам или морам да чекам возачка?

Смееш низ градот..А за подалеку почекај си возачка,и ќе си бидеш раат..Се накотија милицајците,стојат на секој 3 километра..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom