Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.637
Поени од реакции
11.710
@Igorcemk

Dembélé was promised that if any top European team submitted an offer for him, Borussia Dortmund would let him go. [sport via kicker]

Borussia Dortmund have tried to contact Dembélé, but he refuses to speak to any club representative. [sport via kicker]
ауууу му дале ветување јаки муда
шо треба да значи ако Реал прати понуда од50м овие греба одма да го шитнат ххх

Sent from my iPhone using Tapatalk

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.324
@Igorcemk

Dembélé was promised that if any top European team submitted an offer for him, Borussia Dortmund would let him go. [sport via kicker]

Borussia Dortmund have tried to contact Dembélé, but he refuses to speak to any club representative. [sport via kicker]
Spekulacija i tesko za veruvanje. Lani dojde 19g kopilj vo nikoj klub ne bi dobil takvo vetuvanje.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.084
Поени од реакции
2.028
Ништо чудно, они цигани се. Ќе му се јават Нејмар, Алвеш, Силва... и толку му треба. :D
Како Пике и Чави што му направија на Фабрегас кога му го облекоа дресот јавно :)

Во минато едн куп вакви работи направи Барселона кога требаше да се купат играчи поготово од Арсенал, е сега дојде на вас редот нема љутиш.

Дембеле не постои на фудбалска мапа како играч, до претходна сезона го имаше само на гугл и сега нашол да се игра со реноме на клуб како Дортмунд... Дортмунд остана истиот и после Сахин, Левандовски, Геце ќе најде замена и за овој, стаи го бе на трибини нека си ја заебе кариерата нека биде пример за млади копиљи кои постојат на фудбалска мапа 365 дена...

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Како Пике и Чави што му направија на Фабрегас кога му го облекоа дресот јавно :)

Во минато едн куп вакви работи направи Барселона кога требаше да се купат играчи поготово од Арсенал, е сега дојде на вас редот нема љутиш.

Дембеле не постои на фудбалска мапа како играч, до претходна сезона го имаше само на гугл и сега нашол да се игра со реноме на клуб како Дортмунд... Дортмунд остана истиот и после Сахин, Левандовски, Геце ќе најде замена и за овој, стаи го бе на трибини нека си ја заебе кариерата нека биде пример за млади копиљи кои постојат на фудбалска мапа 365 дена...
Тоа со Фабрегас беше многу лигаво, ама кажи ми кои се тие другите куп вакви работи во минатото?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.476
Дејли меил не е официјален сајт на Барселона или Гуангжу.
Имам апликација на тел од BleacherReport, и у нотификејшн бар ми излезе слика на Паулињо со дрес на барселона, и пишуеше дека подпишал, и само го копирав линкот, не ни заглеав.
Нека го избришат постот, ако не е согласно правилата. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.881
Поени од реакции
116.183
Имам апликација на тел од BleacherReport, и у нотификејшн бар ми излезе слика на Паулињо со дрес на барселона, и пишуеше дека подпишал, и само го копирав линкот, не ни заглеав.
Нека го избришат постот, ако не е согласно правилата. :)
Марли Пеја989

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
Сепак Барса го земале ебачот на сестрата на Нејмар или братучед негов што го ебам што беше ај со среќа :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom