Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
AS Roma have been awarded 22,444,163 in prize money.

AS Roma, have made it into the Division 3 Play-Offs.

Против Леверкузен @Aexil Kong во борба за влез во втора лига.

Чекајте сеа, дајте да не се заебаваме да си земем по еден играч од кај Дани додека не напуштил тимот. Зошто странец да води таков страшен тим?

Дани напушти и се врати во меѓувреме

Не можам да влезам во друг клуб. Ми вика лимитот ми е исполнет, да платам за повеќе клубови.
Среќа во Реал успеав да се вратам, ваљда пошто јас сум креатор на лигата и ми дозволува 7ми клуб.

Ништо, реформи ќе правам тука

WELCOME RONALDO X2 :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Парите што ми ги даде се точно вредноста на Роналдо. Судбина, Written in the stars!

Море ако се решам да го продадам Роналдо нема така лесно да поминеш :D

Да го сакав Мората немаше за го продавам :D

Море ако се решам да го продадам Роналдо нема така лесно да поминеш :D

Да го сакав Мората немаше за го продавам :D
Хазард што убаво би ти легнал. :icon_lol:

..или Фабињо, Бакајоко и РР. :P

Вака така...четврто место на крај...топ :D Одлична сезона, особено што во градските дербиња бев непобедлив....сега нема лесни поени следна сезона али...ќе видиме...борбата за опстанок ќе продолжи....а секако и борбата да му се купи нешто на Реал :D

Се правев паметен уште рано сабајле и сега нема назад во Реал :D

Се правев паметен уште рано сабајле и сега нема назад во Реал :D
Па требало да знаеш дека само еднаш ти дава да се вратиш, ако втор пат испаднеш од истиот ќе мора да чекаш 30 дена за да се вратиш пак таму. xD Сеа смени се со некој хахахаха

Па требало да знаеш дека само еднаш ти дава да се вратиш, ако втор пат испаднеш од истиот ќе мора да чекаш 30 дена за да се вратиш пак таму. xD Сеа смени се со некој хахахаха

Ааааа па добро ќе издржам 30 дена.

Ааааа па добро ќе издржам 30 дена.
:D

Сигурно дека нема никој да го земе за 30 дена. :D Смени се на една сезона со некој, после вратете се во старите клубови хахаха.. Бар тој ќе лапне титула, а Донев нема да го добие Роналдо. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom