Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Глеам у сУбота си ме тагнал ама бев на виЌенд со пари од кладиона, па да прашам, потпиша викендов или уште се чека?Нема шанси бе каков Кутињо,Ливерпул нема да го продаде па макар и 150 милиони да му понудат...не се ненормални да го продаваат најдобриот играч една недела пред почетокот на сезоната..така напишаа @Peja989 и @Rosemberg членови на управниот одбор на Ливерпул кои се далеку позапознаени во врска со трансфер политиката на Ливерпул отколку некакви клошаррски новинари од Франција и Шпанија...Клоп штом кажа нема да се продаде тоа е сигурно.
Глеам у сУбота си ме тагнал ама бев на виЌенд со пари од кладиона, па да прашам, потпиша викендов или уште се чека?
Нема да се продаде Клоп така кажал
OFFICIAL: Virgil van Dijk has handed in a formal transfer request to Southampton.
Нема шанси, ги бутнаа коефициентите, спремна е презентација за вечер.

Исто така заклучивме дека не е глуп да одбие трансфер во Барса и дека го сака тоа. Сега останува уште да верува во себе дека е светска класа играч и со тоа да сака да се натпреварува на највисоко ниво, па да побара формално барање за трансфер.Ако ја прочитате убаво веста, вика дека Кутињо би прифатил трансфер во Барса, доколку они успеат фино да се договорат со Ливерпул. Што значи дека не е никаква новост, нормално дека ќе прифати доколку од Ливерпул му речат се договоривме со Барса
Битното е дека не планира сам да притисне за трансфер, што значи дека не мрда.
Многу сакам да ти ја видам фацата кога Кутињо ќе потпиши ама далеку ми си треба до Скопје специјално да идам за тоа,вака на Розенберг ќе му одам додома и ќе му се изнасмеам за глупостите што ги тресевте тука![]()
[DOUBLEPOST=1502123924][/DOUBLEPOST]Еј а Клоп пред 2 дена кажа нешто налик „ако ми најдете 5 штопери што ќе не засилат (демек, што се боље од нашава четворка составена од Ловрен, Матип, Клаван и Џо Гомез) ќе ве частам
хахахахахахаЗа кур ќе ни е ВВД, гранитни сме у последна линија.