Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Шефити во 15-20 минути игра асистираше еден гол и за влакно не даде самиот гол, Абдурахими ај кажи што постигна? Ја не знам дали воопшто еден удар на голот имаше или еден пас за некој да асистира. Прво полувреме дури Бејтулаи повеќе пасови напред и обиди на голот имаше него Абдурахими, и сеа сум се глупирал дека не покажал ништо посебно.

Последно уредено:
Шефити во 15-20 минути игра асистираше еден гол и за влакно не даде самиот гол, Абдурахими ај кажи што постигна? Ја не знам дали воопшто еден удар на голот имаше или еден пас за некој да асистира. Прво полувреме дури Бејтулаи повеќе пасови напред и обиди на голот имаше него Абдурахими, и сеа сум се глупирал дека не покажал ништо посебно.

Ne si ja gledal utakmicata, te molam ne se glupiraj. Neka ti kazat ovde tie sto znaat koga ima repriza pregledaj ja uste ednas utakmicata. Prvite dva napadi zavrsija so sut kon gol pri individualni potezi na Abdurahimi, dosta borbeno izigra, imase dobri ofanzivni potezi a mi se dopadna i defanzivno, spreci nekolku udari so klizacki startovi. Pogledaj uste ednas.

Ne si ja gledal utakmicata, te molam ne se glupiraj. Neka ti kazat ovde tie sto znaat koga ima repriza pregledaj ja uste ednas utakmicata. Prvite dva napadi zavrsija so sut kon gol pri individualni potezi na Abdurahimi, dosta borbeno izigra, imase dobri ofanzivni potezi a mi se dopadna i defanzivno, spreci nekolku udari so klizacki startovi. Pogledaj uste ednas.
Ok

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Abdurahimi igrase solidno deneska, lele Ako ne zemame odbranben igrac ke ne skinat Na playoff koj ke ni padne

Пуштете Домжале-Фрајбург гледајте везњак Хусмани страшен играч.

Rutinirano dosega vo ovie tri kola, prelesno stignavme do play off.
Da ja imavme odbranata od Vardar ili onie da go imaa nasiot napad ednite sigurno ke vlagaa vo fazata po grupi, vaka mislam deka nemame sansi za grupi i bi rekol sansite ni se 20 prema 80

Rutinirano dosega vo ovie tri kola, prelesno stignavme do play off.
Da ja imavme odbranata od Vardar ili onie da go imaa nasiot napad ednite sigurno ke vlagaa vo fazata po grupi, vaka mislam deka nemame sansi za grupi i bi rekol sansite ni se 20 prema 80
Vo zavisnost od dobar zdreb na Shkendija, koja e sansata da vo ovie 2 nedeli upravata vi go otvori keseto za barem 1 dobro zasiluvajne ?

MILAN mozen protivnik, stvarno da imavme podobra odbrana mnogu problemi ke napraevme vo Play off, strashen napad imame !

Capture.PNG

Или Австрија Виена или Милан нека се паднат.
Со Австрија можеме да се надеваме дека ќе ги поминеме, со сите други немаме шанси па затоа подобро Милан да го гледаме отколку овие другиве од кои и така ќе испаднеме.

Карти кај ќе има? Миланезите на која трибина ќе бидиме , вајда на Запад :D

Ќе ви ебам гадните ако решите во струмица да се игра со МИЛАН !

Само Скопје,да има народ фешти да биде,и вашето тимче ќе има ќар од пополн стадион !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom