Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ви ебам гадните ако решите во струмица да се игра со МИЛАН !

Само Скопје,да има народ фешти да биде,и вашето тимче ќе има ќар од пополн стадион !
a vardar ?
Stvarno, kako ke go izguraat ova i mene ne mi e jasno, osven da se smenat terminite ednite da se domakini na 24ti, ama i za toa treba soglasnost od drugite timovi, uefa, kur se trese u ladna voda.
Za gradski vardar ke ima prednost normalno, taka da skendija bi trebalo da igra na drug stadion ako igraat vo ist termin.

a vardar ?
Stvarno, kako ke go izguraat ova i mene ne mi e jasno, osven da se smenat terminite ednite da se domakini na 24ti, ama i za toa treba soglasnost od drugite timovi, uefa, kur se trese u ladna voda.
Za gradski vardar ke ima prednost normalno, taka da skendija bi trebalo da igra na drug stadion ako igraat vo ist termin.
Едната ќе се игра на 15ти и тоа е опција.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

a vardar ?
Па ќе се договорат ебате а вардар......кој ќе има против во една недела два пати да биде полн Филип 2 ?

osven da se smenat terminite ednite da se domakini na 24ti, ama i za toa treba soglasnost od drugite timovi, uefa, kur se trese u ladna voda.

Ќе се договорат со УЕФА, не е можно еден од Милан или Фенербахче да играат во Струмица... Пример прво Шкендија ќе биде домаќин, па наредната недела Вардар.

Па ќе се договорат ебате а вардар......кој ќе има против во една недела два пати да биде полн Филип 2 ?
ali ako ima soglasnost i od protivnikot, ne se vardar ili skendija tie sto ke odlucat, inace normalno deka idealno bi bilo taka.
Ili taka ili den dva porano da igra ednata ekipa, ne znam i toa dali e mozno ili ima nekoi pravila koga moze da se igra na eden ist stadion evropski natprevar, odnosno posle kolku dena.[DOUBLEPOST=1501847894][/DOUBLEPOST]
Ќе се договорат со УЕФА, не е можно еден од Милан или Фенербахче да играат во Струмица... Пример прво Шкендија ќе биде домаќин, па наредната недела Вардар.
Tehnicki, mozno e, ako stadionot gi ispolnuva propoziciite, kolku i da zvuci toa loso :)
uefa mislam deka kur gi boli za zarabotki, polni stadioni i spektakl.

ali ako ima soglasnost i od protivnikot, ne se vardar ili skendija tie sto ke odlucat, inace normalno deka idealno bi bilo taka.
Ili taka ili den dva porano da igra ednata ekipa, ne znam i toa dali e mozno ili ima nekoi pravila koga moze da se igra na eden ist stadion evropski natprevar, odnosno posle kolku dena.
Па ќе се договорат,кога имаме еден стадион што да се прави.
Срам е Милан да ти дојде и ти при Филип 2-ри што пред една недела играле Реал-Манчестер на него да го однесеш во струмица да ти игра.

Единствена варијатна е еден клуб, било кој дали Шкендија или Вардар да е гостин првата утакмица, инаку нема како. Не можи да се игра во 2 дена, пошто УЕФА не дозволва во рок од 24 часа да се играт два натпревари на ист стадион.

Sami ke go polnime stadionot, ne ni trebaat padobranci i sekakvi seljaci sto ke doagaat da go sledat Milan.

Upravata neka pusti karti samo vo Tetovo na pocetok do 20k posle tie drugite online nekade, im ebam mameto ke doagat sekakvi faci a ne ni odgovara bidejki treba da ima atmosfera i da bide pekol za milan.

доаѓа клубот за кој е играл и новиот селектор на Албанија, Кристијан Панучи
љубители на фудбалот на овите простори се сеќавају на Милан, кога е играл со Црвена Звезда во 1988 (натпреварот во Белград прекинат поради магла) и 2006 и со Динамо Загреб во 2000 година
тоа су едни од интересните факти
edit: од денеска Шкендија ќе биде попозната во целиот свет :)
edit2: уште малку интересни факти: за тој клуб играше најпознатиите играчи со потекло са овите простори: Дејан Савичевиќ, Звонимир Бобан, Дарио Шимиќ (добро, не е баш најпознатен ама нек се најде), Златан Ибрахимовиќ и во мината сезона Марио Пашалиќ

Ova e utakmica Kaj sto Nema sto da gubime...

Uste Ednas vidovme deka Za Europa Liga da gi pomines 4 fazi toa skoro e Mission Impossible so nas koeficient.

Do nas sto stignavme ovde e golem uspeh a sansite protiv eventualnite protivnici ni bea 5%.
A so Milan Se 0.001%

Milan e sreka vo ne sreka, ke zemame jaki pari od TV rights, ke prodavame karti, I ke Se promovirame Na evro scenata.

Jas bi sakal nasite igraci da igrat so srce, Za Tetovo I Za Shkendija...

Ova e Samo pocetok Na nasite uspesi na Evro Scenata...

Forzzaaa Shkendija

Sepak prviot natprevar vo San Siro...

17 Avgust 2017 - Milan - Shkëndija[DOUBLEPOST=1501865063][/DOUBLEPOST]btw

Ovde se borevme za vlez vo 1liga i ova pesna e za toa,, a dojde vremeto i so Milan da igrame..

SHKENDIJAAAAAAAAAAAA :oleee: :place::ojeaa:

Последно уредено:
Нема да може да си донесете головите од Италија ќе пукне петарда ако не и повеќе со среќа

Да прашам не ми е јасно зошто Нафиу го измаваа Шкендија,ств е добар играч?

Во каква состојба е стадионот во Тетово нели најавија реконструкција?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom