M
macgowan
Гостин
Е па бате, лади ги мадињата ама и пази си го газето таму на Халкидики оти твоите шамани од дрпмнето таму големи ќефој праеја, а тоа им стана навика после клецкањето кое ви го прават тука така да ќути си и трај си...Извини ако те вознемирив во ладењето.Барем некогаш нешто добро да напишев за Двојче ќе речев и така и така. Додуша во споредба со претходните градоначалници е измислен ама пак треба време да пораснат децата. Има време и ти ке порасниш. Само сообраќајните казни да ги намалат и се ке тргни на поарно. А да и со кладилниците да ја решат и топ не не бие. Јас да сум во врвот на СДСМ ќе го кандидирам најбезвезниот лик кој можам да се сетам чисто за да покажам дека полошо и неможеше од Двојче. Штета Спанаќот почина инаку идеален би бил за кандидат на СДСМ. Ептен ке си се сложвавте во ставовите. Ај ке ископаат некој друг.[DOUBLEPOST=1501756671][/DOUBLEPOST]
Е добро де споделиго тука. Ти си тој што излезе со став за најбогатата партија на северната хемисвера. Поткрепи го тоа со некој факт, вака испаѓаш несериозен башка мозокот перен перен, пељте направен.
Мене не ми е жешко, си ги ладам мадињата на Халкидики. Тебе ако ти мана жешкото во глата па тресиш зелени тоа е друго. Исклучи се и пробај приквечер ко ке залади. Таман ќе имаш време за извештајот да го најдиш и приложиш за да не те мислиме дека ти е испран мозокот.
Мене и покрај жешкото ме држи умот, не го перам ниту го давам на перење, само ти не се секирај и пази на притисокот.
Извештајот за ДПМНЕ или за Англиските конзервативци?[DOUBLEPOST=1501760152][/DOUBLEPOST]
Во апсурдистанот на ДПМНЕ се дозволени најдолните и најдебилните работи. ВМРО(ДПМНЕ) стана најголемиот бранител на српските интереси во Македонија.Не е грев, провокациja се вика по време на делегациja от државава што изрази протест.
Ал за ово сте и ви заслужни брачо Бугари.
Последно уредено од модератор: