Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
До наредно лето премногу ќе му се качи цената и само Псж ќе може да си го дозволи.

Ако си гледал 5-60% од утакмиците и 30% од нив он играл слабо (според твои критериуми), значи дека од ланска сезона он имал 10тина слаби утакмици, што е прифатливо, барем според мене. Не е Суарез или Џерард у најбоље дани, па да има цела сезона на ниво али океј, те разбирам што сакаш да кажеш.

Е сеа, за второто прашање, зошто мислиш дека на Ливерпул му е потребна продажба за да би купил тоа што Клоп сака да го купи, кога веќе нудат отворено по 70м фунти за двајца играчи.
Кој е вториот играч?(озб прашувам ова,првиот претпоставувам дека е Наби Кеита)

Со цела почит кон Кутињо, јас да сум газда на Ливерпул и некој да ми понуди 100 000 000 евра за него, на грб ќе им го однесам.

Сфаќам што сакаш да кажеш ама прв пат после милијарда години Ливерпул не треба да продаде и прв пат газдите сакаат да му дадат 100% поддршка на менаџерот, да не му продадат играчи кои не сака менаџерот да бидат продадени и да му дадат open wallet за играчите кои што тој ги сака, кои и да се, да не му се мешаат. Затоа, овој преоден рок, нема да се случи тоа.

Со цела почит кон Кутињо, јас да сум газда на Ливерпул и некој да ми понуди 100 000 000 евра за него, на грб ќе им го однесам.
И што ќе направиш со парите?
Во ситуација кога Лајпциг и Саутемптон одбиваат по 70 милиони фунти за нивните играчи зошто Ливерпул би го продавал Кутињо за 100 милиони евра на 10тина дена до почеток на сезона? Тие 100 милиони можат едино в газ да си ги напикаат пошто замена нема да најдат и само ќе го осакатат тимот.

Вирџил Ван Дајк од Саутемптон, штоперот.
Да да,забораив...дека постојано се форсира со Наби Кеита приказната и мислев дека Ван Дајк е у втор план,дека нема толкава заинтересираност више,туку овој му е приоритет..

Сфаќам што сакаш да кажеш ама прв пат после милијарда години Ливерпул не треба да продаде и прв пат газдите сакаат да му дадат 100% поддршка на менаџерот, да не му продадат играчи кои не сака менаџерот да бидат продадени и да му дадат open wallet за играчите кои што тој ги сака, кои и да се, да не му се мешаат. Затоа, овој преоден рок, нема да се случи тоа.

Не, јасно ми е мене дека Ливерпул нема да продаде. Муабетот е дека на ова може да се гледа од фудбалски аспект и од бизнис аспект. Од бизнис аспект 100 000 000 евра за Кутињо се премија. Од фудбалски аспект, ќе го растурат тимот.[DOUBLEPOST=1501681577][/DOUBLEPOST]
Во ситуација кога Лајпциг и Саутемптон одбиваат по 70 милиони фунти за нивните играчи зошто Ливерпул би го продавал Кутињо за 100 милиони евра на 10тина дена до почеток на сезона? Тие 100 милиони можат едино в газ да си ги напикаат пошто замена нема да најдат и само ќе го осакатат тимот.

Тоа со сумите е релативна работа. Јас лично не верувам дека екипа како Саутемтон би одбила 70 000 000 од било што за било кој свој играч.

Последно уредено:
Сега Барса ако праша за некој играч уште толку ќе му скокне цената. Нека понудат 200м за Кутињо па да видиме што ќе се деси.

Да да,забораив...дека постојано се форсира со Наби Кеита приказната и мислев дека Ван Дајк е у втор план,дека нема толкава заинтересираност више,туку овој му е приоритет..
Приоритет му е Вирџил пошто одбраната ни е на ранг на ФК Комиње од село Препрлево. Клајн повреден, играч кој што ни беше најконстантен, Мињоле после 11ипол сезони почнува да покажува квалитет, Кариус ко втор голман не постои, штопери Клаван, Матип и Ловрен, четвртиот се повреди (Џо Гомез) а Лукас кој играше ко штопер е продаден. Леви бекови ни се Робертсон, Милнер и Морено. Морено почнува исто да покажува живот после неколку сезони ама пак, ризик е.

Го заменваш Кутињо со Ван Дајк, Кеита и Ланцини тимот автоматски ви е 5 пати појак.. Џабе играчишта напред имате кога стартери ви се Хендерсон и Клаван/Ловрен и по 3 гола примате од Брнмут

• Ми се допаѓа
Reactions: MD_
Приоритет му е Вирџил пошто одбраната ни е на ранг на ФК Комиње од село Препрлево. Клајн повреден, играч кој што ни беше најконстантен, Мињоле после 11ипол сезони почнува да покажува квалитет, Кариус ко втор голман не постои, штопери Клаван, Матип и Ловрен, четвртиот се повреди (Џо Гомез) а Лукас кој играше ко штопер е продаден. Леви бекови ни се Робертсон, Милнер и Морено. Морено почнува исто да покажува живот после неколку сезони ама пак, ризик е.
Сеа ќе дое Џони и ќе пише,Ливерпул годинава 3плус изи,лапачка[emoji38]

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Свака част за арапиве.:aplauz:
Не верувам дека ќе застанат на Нејмар, очекувам дрим-тим да праат и Псж да доминира у Европа следниве години и маме да ебава од А до Ж.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom