Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
55.000 евра е казната, каков пола милион читај убаво :D
Па он мислел 55.000 половина милион е, од кај да знае, не е он математичар вакви комплексни пресметки да може да прави хахаха :ROFLMAO:

Па он мислел 55.000 половина милион е, од кај да знае, не е он математичар вакви комплексни пресметки да може да прави хахаха :ROFLMAO:

Ne bre znam. Zgresiv i mislev sam na kroni haha

Ajde! Denes e denot D. Kako da bi igrame denes? So koj sostav?

Очекувам составот да биде исти со исклучок на крилата: Гачевски, Демири, Новак, Грнчаров, Хамбарџумјан, Николов, Спировски, Фелипе, ?, ?, Боарето. Значи најголемо прашање се крилата. Претпоставувам Блажевски пак ќе биде стартер а на другата страна се надевам ќе го седнат на клупа Барсегјан кои сите 3 натпревари некако слабо играше, и на негово место можно е да стартува Којашевиќ или пак да направи комбинација со Брдаревски на таа позиција или Николов а како ДМ да игра Глигоров.

И јас очекувам евентуално промена на крилата, односно еден од Барсегјан/Блажевски да почне од клупата. Којашевиќ место некој од овие двајца нема ништо тактички да промени, а ако се оди на подефанзивна варијанта можно е да се почне со Брдаровски или евентуално Николов, што се надевам дека нема да се деси, добро функционираше во среден ред. Не знам дали колку е спремен Џигаури, нема да ме изненади и он да почне, затоа што и он би помагал доста дефанзивно и во средината на теренот, за разлика од Шиле, Дамир, Тигран..

Ајде нека доаѓа 8, не се издржува више...

Треба тактика во овие утакмици,ќе видиме Седло како ќе се покаже.
Дали ќе почне со згусната средина да проба да контролита игра,дали ќе проба со брзи крила ма контра да ги фатиме,дали ќе се брани можеже само да нагаѓаме.
Ова последното е најлоша опција,не смееме да ги пуштиме да играат фудбал.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Desen Bek brda, Hamba neshto poofanziven, levo krilo Barsegyan, dobar e cvrst ke pomaga i odbrana dosta, sredina Nikolov, Felipe i Spirovsvki, napad Boareto i na stoperskite pozicii se znae..

Desen Bek brda, Hamba neshto poofanziven, levo krilo Barsegyan, dobar e cvrst ke pomaga i odbrana dosta, sredina Nikolov, Felipe i Spirovsvki, napad Boareto i na stoperskite pozicii se znae..
Аха десен бек Брда и од таму ќе имаат 143 нафрлања Копенхаген.
Обратно би играле тие 2 ако играат.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Gacevski
Brdarovski-Grncarov-Novak-Demiri
Nikolov-Spirovski-Felipe
Barsegyan-Boareto-Kojasevic
Освен Хов кој најверојатно ке биде 1 состав иако е катастрофа незаменлив е незнам зашо.Мораме да ја искористеме брзината,Блажевски е играч шо знае да ја задрже топката играч шо знае да напрае дриблинг на десно и има страшен шут,за второ поулувреме да,али сеа овие ке ја запнат 100% сум сигурен да не прегазат уште првите 20-30 минути.Затоа со Боарето,Којашевич и Барсегјан имаме екстра брз напад и предност во контри

Подобар момент од овој ден за испишување фудбалска историја нема, останува уште малце време верувам дека многу луѓе се во еуфорија, уште празник, сите слободни, сите во исчекување.. ахх каков прекрасен ден за славење! Europe here we comeeee :cujte:

Истиот состав од Скопје, само со една измена, наместо Шиле да игра Дамир и што повеке да се држи топката во наш посед, строго по земја и би требало да поминеме.

Честит празник браќа Македонци!

Напред Вардар але!

Ке има ли пренос?

И јас се надевам Глигоров нема да стартува ама ми е страв дека Седло може да се реши на таков потег (и Николов како крило) како подефанзивна варијанта, али се надевам нема да биде така.

А за Џигуари (и Велковски) не верувам да конкурираат за почетен состав, сигурно само како за на клупа, до вчера беа под знак прашалник дали воопшто ќе патуваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom