Според ова, за колку време би требало да има подобар торент? Пошо мене не ми е гледан на кино, а ова web-dl гледам да го избегнувам...Alien.Covenant.2017.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-FGT
Во пракса скоро веднаш штом ќе излези во продажба филмот. Во случајов на Амазон е во приордер а се пушта во продажба на August 15, 2017.Според ова, за колку време би требало да има подобар торент? Пошо мене не ми е гледан на кино, а ова web-dl гледам да го избегнувам...
што збориш бе, бар овие се добри торенти. ова симнато од amazon, iTunes и слични сајтови. и webrip се добри, обично од hulu итн.Според ова, за колку време би требало да има подобар торент? Пошо мене не ми е гледан на кино, а ова web-dl гледам да го избегнувам...
RELEASE: Alien.Covenant.2017.720p.WEB-DL.H264.AC3-EVO
SOURCE: iTunes
ViDEO: 4990 Kbps - Untouched iTunes file
RESOLUTiON: 1916x800
RUNTiME: 2h 2m 43s
SUBTiTLES: No.
AUDiO: 384 Kbps AC3 5.1
ENCODER: DdHD
LANGUAGE: ENGLiSH
SPECIAL THANKS TO: DdHD & King_DVD & HITMAN
NOTES: Enjoy.
Илјада пати сум го зборел ова и џабе... пак не научивте.Во пракса скоро веднаш штом ќе излези во продажба филмот. Во случајов на Амазон е во приордер а се пушта во продажба на August 15, 2017.
Можеш да сметаш два-три дена пред тоа да го има, оптимистички.
За да научи некој треба да те слуша кога збориш. Појма немам шо имаш кажано, само пренесов шо ми помага мене.Илјада пати сум го зборел ова и џабе... пак не научивте.
2 недели пред official release date излегуваат на торентиПојма немам шо имаш кажано
1080webdl obicno se mnogu dobri, i ako filmot ne e efekti, tuku drami ili obicno epizodi - uvek go simnuvam toj format.Според ова, за колку време би требало да има подобар торент? Пошо мене не ми е гледан на кино, а ова web-dl гледам да го избегнувам...
Guardians.of.the.Galaxy.Vol.2.2017.1080p.BluRay.x264-SPARKSGuardians.of.the.Galaxy.Vol.2.2017.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-FGT