Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас можам да навалам јако за Меган Фокс ама...........и као ако ми реплицираш готово ја у соба ке се затворам и ке плачам хххх
каде бе со муабетиве озбилно?
сугурен сум дека ако нејмар си замине ке навалат јако барса за кутињо
Sent from my iPhone using Tapatalk
И гледаш Фрос е афк и недостапна некое време, си земала слободни денови.
Јак на тастатура, срам за никот што го имаима во Сити Мол за Фрос добри ствари за подновување :Д
Со се почестото споменување на книги како евентуално средство за кладба, ме мотивиравте да почнам да ја читам книгата од Џонтра и некаде до пола сум![]()
Јак на тастатура, срам за никот што го има![]()
И јас можам да навалам јако за Меган Фокс ама...........
Ова би функционирало во ретки, многу ретки случаи и ако тимовите по квалитет се израмнат ненормално многу. Дури и тогаш ако двата клуба имаат играч на одредена позиција која ќе го подобри другиот.Дали мислите дека ако продолжи трендов со растење на цените на играчиве, во иднина можеби почесто ќе има трејдање на јаки играчи повеѓу два клуба, наместо плаќање со пари?
Затоа што сметам дека доколку Барса се убедени и ако сакаат да го земаат, Кутињо секако нема да кажи не доаѓам сега, барајте ме следната сезона.Зошто мора да значи дека е глуп ако не сака да си оди од Ливерпул овој преоден рок?
Јас не велам дека Кутињо никад нема да си отиде, зборам за овој преоден рок, нешто што го потврди самиот Кутињо, Хенри и Клоп, затоа и сум толку убеден. Ако можат сите тројца да испаднат будали пред цел свет, не ми смета јас да испаднам будала на форум, нема да биде прв пат![]()
Затоа што сметам дека доколку Барса се убедени и ако сакаат да го земаат, Кутињо секако нема да кажи не доаѓам сега, барајте ме следната сезона.
Вака по интервјуа секако дека ќе каже дека не мрда колку и да гори од желба, исто и Клоп и управата ќе кажат дека не оди никаде без разлика колку веувале или не верувале во тоа.
Ај сеа ќе ти одговорам со прашање. Суарез како издејствува?Како тоа го праи глуп или неспособен за трансфер во Барса?
За Нејмар е платена откупна клаузула и клубот не можи ништо да стори ако копукот реши да си оди@Peja989 и нашата управа рекоа оти Нејмар не оди никаде, па многу веројатно е дека ќе си замине.
Тие изјави не значат ништо во денешниот фудбал. К*р ги боли дали ќе испаднат будали пред цел свет, како што велиш ти.
Ај сеа ќе ти одговорам со прашање. Суарез како издејствува?
Сигурен си дека Ливерпул не е Саутемптон?
Уште редарите фали да им ги земите. 
@Peja989 и нашата управа рекоа оти Нејмар не оди никаде, па многу веројатно е дека ќе си замине.
Тие изјави не значат ништо во денешниот фудбал. К*р ги боли дали ќе испаднат будали пред цел свет, како што велиш ти.
Ако се случи Нејмар да си оди од Барса, ПСЖ најверојатно нема да ја плати клаузулата, него самиот играч, за да избегнат проблеми со ФФП.За Нејмар е платена откупна клаузула и клубот не можи ништо да стори ако копукот реши да си оди
Сериозно ти кажувам едино што згрешив е што не те цитирав добро од мобилен. И понекогаш се одговара со прашање ако прашањето асоцира на некаков одговор.Па со прашање не се одговара на прашање. Најсериозно те прашувам, како тоа што не сака да си оди во овој момент го прави глуп или недоволно добар?
Следна сезона ќе заборави да игра фудбал?[DOUBLEPOST=1501272706][/DOUBLEPOST]
Секоја управа не е иста, секоја ситуација не е иста, секој фудбалер не е ист, како и секој менаџер.
Нејмар можеби ќе си оди, сезонава Кутињо нема да си оди, ќе правиме муабет во Август, само да не биде тогаш „абе не загризаа Барса“.