Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.845
- Поени од реакции
- 52.884
Ќе видимеНе за алиекспрес него за оваа елмонтуоитхсокер.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе видимеНе за алиекспрес него за оваа елмонтуоитхсокер.![]()
Е не сум знаел фала што ми кажа дека јас ќе нарачав. картичката на која банка ти е?Овој ми нема стигнато, сега го порачав. Ама имам од алиекспрес порачувано додека продаваа и супер квалитет беше. Баш кога ја најдов странава гледав и видео споредба на дрес од али и од овие, и овој за нијанса поквалитетен беше.
Еве од алиекспрес што ми стигнаа:
Е оваа страна не ми е сигурна. Пробав пред некое време и не ми ја примаше картицата, дури и во банка ми ја блокираа затоа што сомнителен кинески сајт пробувал да ми повлече пари
За 3-4 недели стигаат.
Немам од овде, само од алиекспрес порано што порачував и од оваа сега што ја ставив.Е не сум знаел фала што ми кажа дека јас ќе нарачав. картичката на која банка ти е?
А од оваа имаш нарачано?Player верзија не е подобро од Fans дека овие се Fans?
http://www.joesoccerstore.com/
Ovoj bese noviot Kejhil? Hhhh
Не бе, овој дојде со Пато лани во јануари, кога и двајцата не знаеа зошто дојдоа уствариOvoj bese noviot Kejhil? Hhhh
И јас се надевам на 25+. Иaм над 15 гoдини?брату нема врска не реков не може него по размислувањето ми изгледаше така, а искочи дека не сум погрешил.
Не бе, овој дојде со Пато лани во јануари, кога и двајцата не знаеа зошто дојдоа уствари
А не знам ти на кој мислиш и кој бил нов Кејхил.
Директна замена за Кејхил.Инаку ќе сме купувале некој млад Полјак од МЛС лига, централен дефанзивец. За него биле заинтересирани сериозни екипи од ПЛ, а и Реал Мадрид.
Миазга, или како и да се вика, ќе биде директна замена за Кејхил кој ќе не напушта зимава.
Директна замена за Кејхил.![]()
Не беше едини кој имаше високо мислење за Миазга, уште радости дека сме ги победиле Јунајтед за негов потпис, али тачно памтам дека некој напиша дека е замена за Кејхил.Тогаш, два-три дена пред крајот на зимскиот преоден рок, медиумите излегоа со приказна дека Миазга ќе доаѓа во Челзи како замена за Кејхил, кој бил незадоволен од моменталниот статус во клубот. И тоа е нивна приказна, а не моја лично. Јас само ја пренесов, како што може и да се забележи од напишаното, делот: ,,ќе сме купувале''...
Ама важно пукаат емот-иконите.
Не беше едини кој имаше високо мислење за Миазга, уште радости дека сме ги победиле Јунајтед за негов потпис, али тачно памтам дека некој напиша дека е замена за Кејхил.
Никад млад играч нема да биде замена за играч од прв тим на Челзи.![]()
Затоа го нема по пријателскиве изгледаХазард у Барса![]()