Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 март 2009
Мислења
672
Поени од реакции
284
Една половина од сегашнава влада смета дека другата половина е криминална и пак се заедно ама адвокатов ова никако не смеел да го направи, лажен патриот.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Не се тие терoристи,тие нa Мијaлкoв плaтеници биле(y)[DOUBLEPOST=1500919287][/DOUBLEPOST]
Што може да очекуваш од нашата јавност...
Терорист стана министер за одбрана и на крај претседател на собрание, останатите пратеници...

Не ме чуди сега да се ослободат и оние терористи од Куманово и да добијат извинување...

Се аболицираат криминалци милиони што опљачкале и секако и тие се пратеници, министри, премиери итн. :D
Дa дa

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Што може да очекуваш од нашата јавност...
Терорист стана министер за одбрана и на крај претседател на собрание, останатите пратеници...

Не ме чуди сега да се ослободат и оние терористи од Куманово и да добијат извинување...

Се аболицираат криминалци милиони што опљачкале и секако и тие се пратеници, министри, премиери итн. :D
Епа ај дека имало конфликт 2001 секој терористички иден напад да биде оправдан.. дека 2001 нели...

Член од
28 август 2013
Мислења
4.488
Поени од реакции
13.703

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Обеси се сам, ќе ни завршиш голема работа.[DOUBLEPOST=1500920190][/DOUBLEPOST]
Овој не беше еден од адвокатите на СЈО? Го имав видено на еден случај, дали беше за шамарите во Центар не ми текнува.
Си лапнал паричка човекот ама го утнал времето. Или па другата варијанта, добил тешки закани.
Не, тој е Давидовиќ. Аме ќе го видиме и него кај да е.

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Не ме чуди да го оправдаат оној во Куманово...
Хаха убаво превртување на работата...
Да не си ти случајно тој што оправдува тероризам од 27/4... дека Талат...ама дека 2001...?

Член од
28 август 2013
Мислења
4.488
Поени од реакции
13.703
Хаха убаво превртување на работата...
Да не си ти случајно тој што оправдува тероризам од 27/4... дека Талат...ама дека 2001...?
Не, јас моментално си се смеам, смеењето е здравје :)

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Не, јас моментално си се смеам, смеењето е здравје :)
Браос смеј се и кој што каже за 27 само одговори талат2001, тепале премиер, убивале, ништо, оправдано е :)

Последно уредено:
Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Не, тој е Давидовиќ. Аме ќе го видиме и него кај да е.
Па овој Давидовиќ ќе е кандидат за нов јавен обвинител, не верувам да забега на погрешна страна. Инаку сигурен сум дека ќелавиот го имам видено на случај на СЈО, до Фатиме седеше.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Па овој Давидовиќ ќе е кандидат за нов јавен обвинител, не верувам да забега на погрешна страна. Инаку сигурен сум дека ќелавиот го имам видено на случај на СЈО, до Фатиме седеше.
Уште кoлку дaлaвери ке видиш,oчите ке си ги триеш...

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Мислам дека тој, Давидовиќ и Сузана Јошевска се понудија бесплатно, па после им дадоа некој надоместок од 10000 денари да бидат советници како адвокати во СЈО, така да можно е ова што пишуваш.
Овој мислам дека и бесплатно им нудеше правна помош на гонетите шарени....ама од давање милостина не се живее изгледа.
На страна ова...фамилијава тргна со една тактика да само оној Додовски ги брани сите. Тој нели се откажа и сега бараат хиените нови бранители. Може Бети да се понудила да сведочи против паторот, па ова е дел од таа "нож у грб" тактика.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom