Дa дaШто може да очекуваш од нашата јавност...
Терорист стана министер за одбрана и на крај претседател на собрание, останатите пратеници...
Не ме чуди сега да се ослободат и оние терористи од Куманово и да добијат извинување...
Се аболицираат криминалци милиони што опљачкале и секако и тие се пратеници, министри, премиери итн.
може ако понуди добри надокнади и услови.Па и твоето име е вештачко, но никој не може со сила да те натера да го смениш.
Тоа си е твое право, ти одлучуваш.може ако понуди добри надокнади и услови.
Хехехе, јас одам оф-топик, а ти што правиш секој пат кога ќе ме ставиш мене во ист кош со пастирот и пвеводбениците, само бидејќи си останал без аргументи ?
Тоа не ми се случило до сега.
Епа ај дека имало конфликт 2001 секој терористички иден напад да биде оправдан.. дека 2001 нели...Што може да очекуваш од нашата јавност...
Терорист стана министер за одбрана и на крај претседател на собрание, останатите пратеници...
Не ме чуди сега да се ослободат и оние терористи од Куманово и да добијат извинување...
Се аболицираат криминалци милиони што опљачкале и секако и тие се пратеници, министри, премиери итн.
Не ме чуди да го оправдаат оној во Куманово...Епа ај дека имало конфликт 2001 секој терористички иден напад да биде оправдан.. дека 2001 нели...
Обеси се сам, ќе ни завршиш голема работа.[DOUBLEPOST=1500920190][/DOUBLEPOST]
Не, тој е Давидовиќ. Аме ќе го видиме и него кај да е.Овој не беше еден од адвокатите на СЈО? Го имав видено на еден случај, дали беше за шамарите во Центар не ми текнува.
Си лапнал паричка човекот ама го утнал времето. Или па другата варијанта, добил тешки закани.
Хаха убаво превртување на работата...Не ме чуди да го оправдаат оној во Куманово...
Не, јас моментално си се смеам, смеењето е здравјеХаха убаво превртување на работата...
Да не си ти случајно тој што оправдува тероризам од 27/4... дека Талат...ама дека 2001...?
Браос смеј се и кој што каже за 27 само одговори талат2001, тепале премиер, убивале, ништо, оправдано еНе, јас моментално си се смеам, смеењето е здравје
то и јас велам, нема ништо без одлукаТоа си е твое право, ти одлучуваш.
Па овој Давидовиќ ќе е кандидат за нов јавен обвинител, не верувам да забега на погрешна страна. Инаку сигурен сум дека ќелавиот го имам видено на случај на СЈО, до Фатиме седеше.Не, тој е Давидовиќ. Аме ќе го видиме и него кај да е.
Уште кoлку дaлaвери ке видиш,oчите ке си ги триеш...Па овој Давидовиќ ќе е кандидат за нов јавен обвинител, не верувам да забега на погрешна страна. Инаку сигурен сум дека ќелавиот го имам видено на случај на СЈО, до Фатиме седеше.
Мислам дека тој, Давидовиќ и Сузана Јошевска се понудија бесплатно, па после им дадоа некој надоместок од 10000 денари да бидат советници како адвокати во СЈО, така да можно е ова што пишуваш.Па овој Давидовиќ ќе е кандидат за нов јавен обвинител, не верувам да забега на погрешна страна. Инаку сигурен сум дека ќелавиот го имам видено на случај на СЈО, до Фатиме седеше.