Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Една половина од сегашнава влада смета дека другата половина е криминална и пак се заедно ама адвокатов ова никако не смеел да го направи, лажен патриот.

Не се тие терoристи,тие нa Мијaлкoв плaтеници биле(y)[DOUBLEPOST=1500919287][/DOUBLEPOST]
Што може да очекуваш од нашата јавност...
Терорист стана министер за одбрана и на крај претседател на собрание, останатите пратеници...

Не ме чуди сега да се ослободат и оние терористи од Куманово и да добијат извинување...

Се аболицираат криминалци милиони што опљачкале и секако и тие се пратеници, министри, премиери итн. :D
Дa дa

Хехехе, јас одам оф-топик, а ти што правиш секој пат кога ќе ме ставиш мене во ист кош со пастирот и пвеводбениците, само бидејќи си останал без аргументи ?
Тоа не ми се случило до сега.

giphy.gif

Што може да очекуваш од нашата јавност...
Терорист стана министер за одбрана и на крај претседател на собрание, останатите пратеници...

Не ме чуди сега да се ослободат и оние терористи од Куманово и да добијат извинување...

Се аболицираат криминалци милиони што опљачкале и секако и тие се пратеници, министри, премиери итн. :D

Епа ај дека имало конфликт 2001 секој терористички иден напад да биде оправдан.. дека 2001 нели...

Обеси се сам, ќе ни завршиш голема работа.[DOUBLEPOST=1500920190][/DOUBLEPOST]
Овој не беше еден од адвокатите на СЈО? Го имав видено на еден случај, дали беше за шамарите во Центар не ми текнува.
Си лапнал паричка човекот ама го утнал времето. Или па другата варијанта, добил тешки закани.
Не, тој е Давидовиќ. Аме ќе го видиме и него кај да е.

Не ме чуди да го оправдаат оној во Куманово...
Хаха убаво превртување на работата...
Да не си ти случајно тој што оправдува тероризам од 27/4... дека Талат...ама дека 2001...?

Хаха убаво превртување на работата...
Да не си ти случајно тој што оправдува тероризам од 27/4... дека Талат...ама дека 2001...?

Не, јас моментално си се смеам, смеењето е здравје :)

Не, јас моментално си се смеам, смеењето е здравје :)
Браос смеј се и кој што каже за 27 само одговори талат2001, тепале премиер, убивале, ништо, оправдано е :)

Последно уредено:
Не, тој е Давидовиќ. Аме ќе го видиме и него кај да е.
Па овој Давидовиќ ќе е кандидат за нов јавен обвинител, не верувам да забега на погрешна страна. Инаку сигурен сум дека ќелавиот го имам видено на случај на СЈО, до Фатиме седеше.

Па овој Давидовиќ ќе е кандидат за нов јавен обвинител, не верувам да забега на погрешна страна. Инаку сигурен сум дека ќелавиот го имам видено на случај на СЈО, до Фатиме седеше.
Уште кoлку дaлaвери ке видиш,oчите ке си ги триеш...

Мислам дека тој, Давидовиќ и Сузана Јошевска се понудија бесплатно, па после им дадоа некој надоместок од 10000 денари да бидат советници како адвокати во СЈО, така да можно е ова што пишуваш.
Овој мислам дека и бесплатно им нудеше правна помош на гонетите шарени....ама од давање милостина не се живее изгледа.
На страна ова...фамилијава тргна со една тактика да само оној Додовски ги брани сите. Тој нели се откажа и сега бараат хиените нови бранители. Може Бети да се понудила да сведочи против паторот, па ова е дел од таа "нож у грб" тактика.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom