Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.947
Поени од реакции
25.458
Морам да споделам... Додека во Македонија се „фрлаат магии“ со конци, коси, води... во „прогресивна“ Шведска луѓето веруваат во тролови, духови, имаат курсеви за бајачки, интуитивно исцелување на дистанца и сега најново што го начекав, а воедно и ме инспирираше да го напишам постов, има луѓе кои наплаќаат за телепатски да комуницираат со вашето животно! Значи не ми се фрлаат пари, ама страшно ме интересира што кажуваат на оваквите сесии. Мајко мила, Македончињата биле господа за баграва. :icon_lol: Агдо, гаси интернетот, пакувај се, и враќај се назад во Македонија.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.277
Поени од реакции
23.892
@Agda Beata мене ми личи работава иста како лани ова време. Ти се имаат испразнето батериите и те фаќа носталгија за тука, дома ( како сакаш речи). Ко ќе се вратиш после пак таму се супер ќе си биди ;)

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.307
Поени од реакции
3.696
Минута молк за сите ко мене што се другата недела втора смена на работа а светското во пливаше е одручек... овие две недели на одмор, другата на работа втора и овие тогаш нашле првенство да прават... тибам ксметот...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
ама страшно ме интересира што кажуваат на оваквите сесии
Па оди де, провери (или само со живи можат да воспостават комуникација?). Нели ти згазија маче/куче шоидабеше. Може ќе искомуницира со него и ќе ти каже интимни работи што само ти и животното сте ги знаеле :O
И потоа ќе почнеш и ти да веруваш во тролови, па понесена од гејмерството ќе станеш troll hunter :O

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
@Agda Beata среди ми таму да дојдам и ќе имаш 10% од секоја сесија, за добри пари ве поврзувам со умрените миленици, изигрувам шаман, а можам дури и да поверувам во рамна земја.

@парва и девојчињата сфатија дека материјалното е права ствар, се што не може да се купи со пари, може да се купи со многу пари ;)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.610
Поени од реакции
88.095
Што е ова бре и најчкартните сокови денес ги продаваат по цена од 40 до 50 денари?!?!? Нека се врати времето на Лидер Кола, 2 литри сок за 20 денари, пиеш и полека ти ракосува организмот... додуша оргиналот Кока Кола беше Цедевита за Лидер Колата, али кој ќе ти даде ебени 65 денари да пиеш оргинал сок, кога можеш со тие пари да купиш 3 шишиња од по 2 литри и да се отруеш ко човек.

Ејјј кога ќе се сетам тој сок се рекламираше само на Шутел и БТР телевизија, Цирко им беше ѕвездата кој го промовираше производот... катастрофа еј :LOL: али сите бевме напиени и башка ти остануваа пари за смоки правени во фирмата на Велија Рамковски со Тузот зачинот. Отров до отров...

ГМО? Дај ти се молам, приказни за мали деца :kuracc:

Последно уредено:

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.307
Поени од реакции
3.696
Кајги, никогаш нема да не биде, ама никогаш...

Да не знајш да читаш
Да не знајш шо значи црвен крст
Да си глуп

Комбинација на сите три во едно е македонче...

Kajgana Shop

На врв Bottom