Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Најди постови за Бљамбљани па браво ќе ти речам
Не лично од тебе ама од повеќето членови вклучувајќи ги и комшиките. Ама на нив им се врати.

А тоа што заслужувате сеир е
Има примери кадешто ради банални причини пропаѓале трансфери... имаше примери со Бијабијани кога беше се стокмен сликан со дрес од Милан, кога на медицинските му најдоа проблеми со срцето, и пропадна трансферот. Тука ги ставам и Карју во Интер, и тој играчот што му најдоа кариес во забите :LOL:

Додека не објават официјално од тимот, не се смета тоа за официјален трансфер.
Тема за официјални трансфери.
Патрик Шик од Сампдорија во Јуве

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.681
ОК и што е тука сеирот?

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Не лично од тебе ама од повеќето членови вклучувајќи ги и комшиките. Ама на нив им се врати.

А тоа што заслужувате сеир е

Тема за официјални трансфери.
Okolu toa so objavil koj se nadeval na vakvi desavki aj barem juve ne go dovedol shick radi problemi so srceto a koa ke mi tekne vasiot faster gnoj za eden igrac crnce bese go odbi radi zabi istiot toj stana glavna karika samo ne mi teknuva na imeto

C

Castiel

Гостин
Okolu toa so objavil koj se nadeval na vakvi desavki aj barem juve ne go dovedol shick radi problemi so srceto a koa ke mi tekne vasiot faster gnoj za eden igrac crnce bese go odbi radi zabi istiot toj stana glavna karika samo ne mi teknuva na imeto
Од лион лев бек беше. Ама нигде не станал главна карика. Нигде не ни направи кариера.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.681
Јувентус јаде блам летово.
Јувентус јаде блам... засега :) Има одприлика уште 40 дена до крајот на трансфер периодот, има уште време за поправки.

Јуве ги зема досега Коста, Бентакур, Шчесни и најверојатно Малдини, има уште да се надополнува тимот... али Интер со неговите милиони ништо не прават сега за сега:icon_mrgr:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јувентус јаде блам... засега :) Има одприлика уште 40 дена до крајот на трансфер периодот, има уште време за поправки.

Јуве ги зема досега Коста, Бентакур, Шчесни и најверојатно Малдини, има уште да се надополнува тимот... али Интер со неговите милиони ништо не прават сега за сега:icon_mrgr:
Интер ги има земено Наинголан, Ди Мариа, Валеро, Шкриниар и Видал сега засега, не знам шо пишиш искрено ама ете пред официјализирање се исто така и Кеита Балде, Далберт и Марсијал... За десен бек Кандрева го планираме:pistoldz:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Поради тоа што го купија Де Шиљо, потврдија од Милан дека Палета ќе им се даде гратис на тимот од Јувентус, за да се засили одбраната и закрпи загубата од Бонучи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom