Квалификации за европските натпреварувања

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Работнички нема никакви шанси според мене. Бев у живо да ја гледам утакмицава. Платив 200 ден:facepalm:
Освен у први 10 секунди што имаше еден добар пас за Николов, а ташакот не успеа да ја прими сам пред голман ќе беше. Динамо Минск во рок од 10мин имаа две 100% шанси, сами пред голман.. еднаш одбрани голман чиста среќа.. вториот пат сами се изглупираа.. отиде на пас будалата место да шутира.
Николов се губи, неможе дуел да добие. Минск имаат 2ца стубови назад, високи,снажни.
Кај Работнички освен 9ката Сахити што знае со топка и пробуваше нешто да направи чат пат другото се е.. и левиот бек имаше некои добри моменти Herrera

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ти па све што кажуваш обратно испаѓа.:D
Ниту е Динамо Минск веле сила некоја што не се проаѓа, а и Работнички докулку даде гол ќе има реални шани да помине. Белоруското првенство не е ништо посебно, еден Бате кој порано играше редовно у ЛШ пропадна, а не па еден Динамо Минск што го нема на фудбалската мапа да е толку сигурен патник за пролаз даље.
Не знам дали обратно испаѓа..напишав за Шкендија дека ќе го помини ХЈК и ќе му го дупни голот што испадна токму така во првиот натпревар..е сега за во Финска би требало да постигнат еден гол и да поминат

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Вардар - Малме 500 ден. карта... овие луди се или чорапите им смрдат?
Го поставив истово прашање уште во петокот во фан клуб Вардар, ми рекоја дека воопшто не е многу. :vozbud:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.140
Поени од реакции
4.020
Работнички нема никакви шанси според мене. Бев у живо да ја гледам утакмицава. Платив 200 ден:facepalm:
Освен у први 10 секунди што имаше еден добар пас за Николов, а ташакот не успеа да ја прими сам пред голман ќе беше. Динамо Минск во рок од 10мин имаа две 100% шанси, сами пред голман.. еднаш одбрани голман чиста среќа.. вториот пат сами се изглупираа.. отиде на пас будалата место да шутира.
Николов се губи, неможе дуел да добие. Минск имаат 2ца стубови назад, високи,снажни.
Кај Работнички освен 9ката Сахити што знае со топка и пробуваше нешто да направи чат пат другото се е.. и левиот бек имаше некои добри моменти Herrera
За каков Николов збориш, нешто си измешал ти :ROFLMAO: Николов за Вардар игра. Исто Сахити е 7ца, нема 9ка кај Работнички, а тој на почеток на натпреварот што доби одличен пас напред и што чудесно ја промаши топката беше баш Сахити мислам.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
За каков Николов збориш, нешто си измешал ти :ROFLMAO: Николов за Вардар игра. Исто Сахити е 7ца, нема 9ка кај Работнички, а тој на почеток на натпреварот што доби одличен пас напред и што чудесно ја промаши топката беше баш Сахити мислам.
уу грешка :D

Па кој и да беше.. тоа беше единствената шанса

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.140
Поени од реакции
4.020
Се согласувам за тоа, и ја не знам како успеа да ја промаши топката :D

А иначе оти во живо глеаше кажи ми црвениот картон на Емир Сахити заслужен беше или немаше врска, оти не го видов фаулот и не дадоа репетиција да покажат што се случило, видов само дека он се чудеше и се смееше кога му покажаа црвен.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Се согласувам за тоа, и ја не знам како успеа да ја промаши топката :D

А иначе оти во живо глеаше кажи ми црвениот картон на Емир Сахити заслужен беше или немаше врска, оти не го видов фаулот и не дадоа репетиција да покажат што се случило, видов само дека он се чудеше и се смееше кога му покажаа црвен.

Според мене не беше, остар старт да но жолт ќе беше доволно. Иначе незнам дали ја примети ситуацијата во прво полувреме, имаше чист пенал за нас.. почист и од тој што го добивме. Голманон на Минск ја крена ногата, со отворен ѓон малце фалеше незнам на кого беше да му ја скине главата, а судијата свирна фаул у напад матер да му ебам.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.140
Поени од реакции
4.020
Според мене не беше, остар старт да но жолт ќе беше доволно. Иначе незнам дали ја примети ситуацијата во прво полувреме, имаше чист пенал за нас.. почист и од тој што го добивме. Голманон на Минск ја крена ногата, со отворен ѓон малце фалеше незнам на кого беше да му ја скине главата, а судијата свирна фаул у напад матер да му ебам.
Да да тоа и јас го видов.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
More grmi vo Strumica od tie 30 komiti sto se UEFA MAFIA UEFA MAFIA :pos::tapp:

Член од
16 април 2014
Мислења
7.324
Поени од реакции
11.713
Пеналот си беше пенал,бронсон при првиот старт не заслужи црвен и беше коректно што доби само жолт.Ама вториов старт на Бронсон беше чист втор жолт.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Пеналот си беше пенал,бронсон при првиот старт не заслужи црвен и беше коректно што доби само жолт.Ама вториов старт на Бронсон беше чист втор жолт.
Da, vo pravo si; penalot si beshe cist, a i toj igracot na Malmo pri toj vtor faul mozese da dobie vtor zolt, zavisi od sudiite, nekoi go sakcioniraat a nekoi ne.

Nego ovie Malmo ne se nisto posebno, ama Vardar frustriani se mislat vo prva makedonska liga igraat, mnogu nervozni igracite i bez motivacija osven Balotelli i Bersegyan.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.324
Поени од реакции
11.713
Не ме заебавај сеа и ти мн пристрасно гледаш.Вториот можело, зависело до судиите :S Чист жолт беше,најчист на светов

Член од
23 август 2010
Мислења
39.627
Поени од реакции
115.134
Чист пенал не им свирнаа на Вардар, да ти ебам и судии и се.

Kajgana Shop

На врв Bottom