Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Keрик капитен, али може да се каже дека Ерера ке биде де факто.

а баш сакав да ни се приклучи :( со среќа нека му е и на него, за кратко време стана икона како Ларсон.

Мило ми е што излезе вака со Ибра. Неможев да замислам каква улога би имал во тимот, како би ги поделиле минутите со Лукаку, Рашфорф па и Марсијал. А реално на таа возраст по таква повреда ниту терминатор како Ибра може да си го задржи нивото на игра.

Последно уредено:
Остај штимунг , да видиме што ќе одиграат :D ! А и не ми се верува баш кај Мурџо некој јак тимски дух .
После Интер ко маалска алапача е , кај оди аурата си ја носи :cenzura: .

Остај штимунг , да видиме што ќе одиграат :D ! А и не ми се верува баш кај Мурџо некој јак тимски дух .
После Интер ко маалска алапача е , кај оди аурата си ја носи :cenzura: .
И јас се мислам околу тоа, ама во интер не му беше претходник ЛВГ или пред него Мојс така да држи вода муабетов.

И јас се мислам околу тоа, ама во интер не му беше претходник ЛВГ или пред него Мојс така да држи вода муабетов.
У интер наследи шампионски тим

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"I started the season doing OK. I had a bad game at Watford away and that was it.

"He [Jose Mourinho] started with me as a No.10 with Zlatan [Ibrahimovic] up front but then he changed the system a little and the lads who came in did well.

"He stuck with that. That's his decision and I respect him as a person, as a manager. I understand managers have to make decisions but I also have to make decisions for my career."-Wayne Rooney

Нејке да признае дека не го бива, Џеси Лингард го играа на 10ка место него, а уште вика дека почнал ок, само со Вотфорд имал лош настап, а што беше мизерија тоа е небитно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom