(Не)земањето играч од Реал нема врска со освојувања титули. Може да испадне како што велиш, а може и да е обратно ќе видиме што ќе покаже времето. Успехот не доаѓа преку ноќ или преку една сезона. Тек оваа сезона треба да се покаже Мурињо. Клубов е неговиот зенит на тренерската кариера верувај и ќе направи се за да го врати на врвот и да го задржи таму што подолго.Абе дека сме ги заебале Реал нешто посебно, да не се палиме до толку Тоа може да го збориме ако по некоја случајност се паднеме у ЛШ и ги избушиме 2-3 комада разлика. Али ако испаднеме у групи од некој си Ајндховен или Бешикташ и слично, а они си освојат глатко пак, незнам кој кого заебал на крајот од денот.
За ПЛ пак не сум оптимист, евентуално топ 4. Со оваа одбрана толку се може по мое мислење.
шо и фали на одбраната?Абе дека сме ги заебале Реал нешто посебно, да не се палиме до толку Тоа може да го збориме ако по некоја случајност се паднеме у ЛШ и ги избушиме 2-3 комада разлика. Али ако испаднеме у групи од некој си Ајндховен или Бешикташ и слично, а они си освојат глатко пак, незнам кој кого заебал на крајот од денот.
За ПЛ пак не сум оптимист, евентуално топ 4. Со оваа одбрана толку се може по мое мислење.
5 200 followers?Изгледа Бербатов прв го испрати на Руни
Таа одбрана, каква-таква, лани беше втора најдобра одбрана во лигата (со примени 2-3 гола повеќе од Тотенхем). Додуша, ова повеќе беше заслуга на Де Геа, али океј.За ПЛ пак не сум оптимист, евентуално топ 4. Со оваа одбрана толку се може по мое мислење.