Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дали е вистина ова со Донарума дека се сложил да го продолжи договорот само ако го донесат братму(за втор или трет голман) и да му даваат 1 милион евра плата годишно?

Џиџи Груевски Донарума

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
Дали е вистина ова со Донарума дека се сложил да го продолжи договорот само ако го донесат братму(за втор или трет голман) и да му даваат 1 милион евра плата годишно?

Џиџи Груевски Донарума
Ако го донесат брат му хахахахаххахаха лоол ако се сложи управата на Милан со ова џабе им беше сето курчење :ROFLMAO::ROFLMAO::pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.529

Џиџи Груевски Донарума

Oвие од Милан сами предложиле, као некој акт на добра воља, али му лижат гз очигледно, а и онака им треба втор голман пошто Плицари иде на позајмица и остануваат само со Сторари кој има 542 године.
Цената која би ја дале за трет голман горе доле би билаа таа, Миранте бараше 1,5 милион, и оној се спомнуваше кај вас што дојде од Торино голманот.

Така да исти кур си викаат барем вака да го привлечат малиот.

Покажаа муда на почеток, и кон Раиола и кон Донарума, за на крај да ја поебат работата, али ако. Мене како навијач не ми смета, пошто се гледаше од почеток дека Донарума е влечен за нос од свињата и ова беше све негово масло, не ми смета да остане детето па и брат му да дојде.
Свекако Милан не можеше да му земе добра пара колку што вреди летово, а и ќе имаше непланирани трошоци за голман кој реално не би бил подобар од Донарума кого и да земаа.
И свињата ќе си го истераше своето и ќе заминеше догодина за 0.
За на крај да попуштат и они малце со курчење.

Вака и волкот сит и овците на број.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Можеби не ни имаше воопшто курчење од страна на управата на Милан спрема Донарума,можеби се беше циркуз пуштен од медиумите за фановите како што беше случајот Де Геа за Реал Мадрид демек закаснале со факсот...приказни за мали деца

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Можеби не ни имаше воопшто курчење од страна на управата на Милан спрема Донарума,можеби се беше циркуз пуштен од медиумите за фановите како што беше случајот Де Геа за Реал Мадрид демек закаснале со факсот...приказни за мали деца
Сигурно имало нешто. Џабе не излегуваа после сите по пресој и да даваат изјави по медиуми. Добро е за Серија А да остани Донарума во Милан. :) Интересен лик, но преценет голман :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.029
Поени од реакции
51.299
Јасно е дека целта со донарума ќе биде да се истовари негде наредно лето некако, што е и паметно со оглед на тоа какви рекетарски услови се прифаќаат.
Покрај таа плата што ни Де Геа , Куртоа ни Кејлор ни Буфон не ја земаат, условот со брат му ми е врв. Галијани го направи истово со брат му на Кака. ама за разлика од тогаш - овој сигурно ќе има гарантирана минутажа.
Нема крпење на ситуацијава, прејако пукна и џабе е да се прават мутави двете страни, најубаво наредно лето - чао низ врата и парите у џеб.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Интер коа го купи Џофри со него го зема и Еванс Кондогбија......сместа го пратија на позајмица во штипска Брегалница. :D

Иначе Аталанта им го собра Иличиќ на Сампдорија, ќе биде смешно сеа овие куртониве коа ќе го изгубат и Снајдер. Уште не ми се верува еј, екстра класа играч како Снајдер со таква кариера позади него, се нуди на тим како Сампдорија, пази, и прифаќа 70% пониска плата од таа што ја зима во Галатасарај и на крај некој полуписмен тренер ко молерот Џампаоло се мисли дали да го потпише. Да бог да од лига испаднат.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.701
Поени од реакции
88.714
Го пореметија Киеза за навек со сликава... Нема да ме чуди после ова и тој да побара да замине од клубот :LOL:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
Го пореметија Киеза за навек со сликава... Нема да ме чуди после ова и тој да побара да замине од клубот :LOL:

Фацата му е ко да кажва „дали јас бев за вака...“

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom