Од дома те знаат дека си педер ?Од дома те знаат дека си толку проста?
Кој ти курац бе сељанчино, што се убацуваш ко ретардерОд дома те знаат дека си толку проста?
Одлична Шешељ или некој друг небитен србин фора. Седи пет, да те ебе цел сфет hh[DOUBLEPOST=1499114110][/DOUBLEPOST]Од дома те знаат дека си педер ?
Ко?Кој ти курац бе сељанчино, што се убацуваш ко
Бравос, дај рачето да ти нацртам петкаОдлична Шешељ или некој друг небитен србин фора. Седи пет, да те ебе цел сфет hh
Нејзините дома се далеку поглупи, па така не можат да знаат колку е проста оваа.Од дома те знаат дека си толку проста?
Доста јадеш беНејзините дома се далеку поглупи, па така не можат да знаат колку е проста оваа.
Тебе не ти дал да ми го земеш на усни, не па нешто друго.Бравос, дај рачето да ти нацртам петка
И те знаат или не, остај ти Шешељ фора. Додека ја уптребуваш на други гледам арна ти беше, вака одма ја свитка опашката.
Добре де сфативме дека си педер. Само уште да кажиш твојте дома дали знаат.Тебе не ти дал да ми го земеш на усни, не па нешто друго.
Уште ми е арна.
Еве ти Ибра фора.Добре де сфативме дека си педер. Само уште да кажиш твојте дома дали знаат.
Пошто арна ти била фората.
Дај бе откачи се човече, не туку се џилити бадијала...па ти од две членки една ти се гледа...мрско ми е да ти одговорам, се спуштам на твое ниво...но требаше во ЛП да ми пишеш и да ми кажеш што мислиш а не тука се правиш Маж...буљаш[DOUBLEPOST=1499115565][/DOUBLEPOST]Еве ти Ибра фора.
Донеси ми ја мајка ти, сестра ти, да видиме дали сум педер.
Инчуле душо, бегај жити се..овде ќе ме направат три во една...се ќорловци мажишча..Ај некој мене нека ме замисли
Дај бе оди легни си, утре гужва ќе е на клиника, ќе има работа ај ај.Дај бе откачи се човече, не туку се џилити бадијала...па ти од две членки една ти се гледа...мрско ми е да ти одговорам, се спуштам на твое ниво...но требаше во ЛП да ми пишеш и да ми кажеш што мислиш а не тука се правиш Маж...буљаш[DOUBLEPOST=1499115565][/DOUBLEPOST]
Инчуле душо, бегај жити се..овде ќе ме направат три во една...се ќорловци мажишча..
Седи мирна.
На кур да ми се љуљаш хixiДај бе откачи се човече, не туку се џилити бадијала...па ти од две членки една ти се гледа...мрско ми е да ти одговорам, се спуштам на твое ниво...но требаше во ЛП да ми пишеш и да ми кажеш што мислиш а не тука се правиш Маж...буљаш[DOUBLEPOST=1499115565][/DOUBLEPOST]
Инчуле душо, бегај жити се..овде ќе ме направат три во една...се ќорловци мажишча..
Седи мирна.
Ајде ти гитла на црно бело..таму нема жив човек и јади говна колку сакаш...МРШ[DOUBLEPOST=1499115967][/DOUBLEPOST]Дај бе оди легни си, утре гужва ќе е на клиника, ќе има работа ај ај.
Е ова е веќе понудаНа кур да ми се љуљаш хixi