- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Не сум јас крив шо ќе има гужва на клиника, ама еј стварно за никаде се луѓево, ништо во канта не фрлаат.Ајде ти гитла на црно бело..таму нема жив човек и јади говна колку сакаш...МРШ
Не сум јас крив шо ќе има гужва на клиника, ама еј стварно за никаде се луѓево, ништо во канта не фрлаат.Ајде ти гитла на црно бело..таму нема жив човек и јади говна колку сакаш...МРШ
Ја прифаќаш?Ајде ти гитла на црно бело..таму нема жив човек и јади говна колку сакаш...МРШ[DOUBLEPOST=1499115967][/DOUBLEPOST]
Е ова е веќе понуда![]()
Нејзините дома се далеку поглупи, па така не можат да знаат колку е проста оваа.
Ostaj nesto i za zenata i ona saka da apne, ne bidi touku sebicenДоста јадеш бе![]()
Тоа го заклучивме, нема потреба да се мачиш и да се ставаш во незгодна и неприродна ситуација за тебе. Туку на кој сакаш прво да му кажам пошто ти немаш храброст за тоа. На сестра ти или на мајка ти или следниот пат да ги договорам заедно? Мада прошлиот пат ми оставија впечаток дека веќе им е позната твојата сексуална ориентација. Ни сами не им е јасно на кој си се истерал, додуша и од кај ќе знаат. На железничка не поминал толку народ.Еве ти Ибра фора.
Донеси ми ја мајка ти, сестра ти, да видиме дали сум педер.
Сакам кажам не знам речам. Глуп, туп и неупотреблив.Тоа го заклучивме, нема потреба да се мачиш и да се ставаш во незгодна и неприродна ситуација за тебе. Туку на кој сакаш прво да му кажам пошто ти немаш храброст за тоа. На сестра ти или на мајка ти или следниот пат да ги договорам заедно? Мада прошлиот пат ми оставија впечаток дека веќе им е позната твојата сексуална ориентација. Ни сами не им е јасно на кој си се истерал, додуша и од кај ќе знаат. На железничка не поминал толку народ.
А кој дел не го сфати ? Дека низ мајка ти и сестра ти поминале повеќе луѓе од на железничка или дека претпоставуваат дека си педер ?[DOUBLEPOST=1499152645][/DOUBLEPOST]@tobiСакам кажам не знам речам. Глуп, туп и неупотреблив.
А кој дел не го сфати ? Дека низ мајка ти и сестра ти поминале повеќе луѓе од на железничка или дека претпоставуваат дека си педер ?[DOUBLEPOST=1499152645][/DOUBLEPOST]@tobi
![]()
But I ain't no Bulgarian fam....Хихихи
Еве те тебе:
![]()