Формула 1 - сезона 2018

Шампион за 2018 според вас е...

• Sebastian Vettel

• Lewis Hamilton

• Valtteri Bottas

• Fernando Alonso

• Kimi Räikkönen

• Nico Hulkenberg

• Daniel Ricciardo

• Pierre Gasly

• Kevin Magnussen

• Max Verstappen

• Stoffel Vandoorne

• Marcus Ericsson

• Carlos Sainz

• Esteban Ocon

• Sergio Perez

• Charles Leclerc

• Romain Grosjean

• Lance Stroll

• Brendon Hartley

• Sergey Sirotkin

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Дај линк нешо, на збор не ќе ти веруваме. :D
Update
69c9ba10909ee07a449004bfdf435491.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Нема дополнителна казна за Ветел. Цигото сега може само да им го испуши сега :)
Хаххахахаха сеа ке плаче, верувам ке проба да го испровоцира во следна прилика демек црниот да бидне избутлан од патека или слично за да има основа да плаче кај Чарли

Ферари на Силверстоун ќе ја носи третата спецификација моторот за годинава(втората скоро и да не ја возеше фетел поради мали кварови на 2 трки). Се шпекулира дека моторот ќе има клипови од саќест челик наместо од алуминиум, но технологијата ќе биде принтање со 3Д принтер. Со тоа иако потешки, со тие клипови ќе можи да се достигнат до 400 атмосфери притисок во цилиндрите и многу поголема искористеност на горивото, помала потрошувачка и поголема снага(некои најавуваат плус 50 КС)

Ако добиеше казна Фетел, ќе требаше и Хамилтон бидејќи закочи. Така да изгледа го виделе тоа шо сите го гледавме па затоа оставија како што е, "заслужени" 10 секунди на Фетел и тоа е тоа.

Ферари на Силверстоун ќе ја носи третата спецификација моторот за годинава(втората скоро и да не ја возеше фетел поради мали кварови на 2 трки). Се шпекулира дека моторот ќе има клипови од саќест челик наместо од алуминиум, но технологијата ќе биде принтање со 3Д принтер. Со тоа иако потешки, со тие клипови ќе можи да се достигнат до 400 атмосфери притисок во цилиндрите и многу поголема искористеност на горивото, помала потрошувачка и поголема снага(некои најавуваат плус 50 КС)
Сакаат да им завржат шамар на нивен терен, знаеме дека на Мерцедес базата им е во Британија и Силверстон им е домашна трка плус со Хамилтон у пакет ако им ја здиплат пред нос победата најсреќен човек ке биднам

Долгото меѓуоскино растојание на Мерцедес одговара за долги..долги кривини како што се скоро сите на Силверстон. па така Ферари мора нешто да превземи

Ја призна пред ФИА те. ја превзеде цела вина за инцидентот врз себе и така му простија, сега и официјално Хамилтон неме никаква вина за инцидентот.

Дали има некои од вас искуства од Монца? Има ли некои агенции кај нас кои даваат понуди?
Фала ви однапред.

Дали има некои од вас искуства од Монца? Има ли некои агенции кај нас кои даваат понуди?
Фала ви однапред.
Da dojdam doma nakaj 3 ke ti pisam detalno[DOUBLEPOST=1499266582][/DOUBLEPOST]
Фала ви однапред.
Скроз изумив дека имам цел пост напишано. Еве ти види. А, за агенции има една од Штип. Еуротурс се вика мислам. Цената горе доле им е океј, ги избегнав од причина што не ми се идеше со автобуси, ама имаат доста искуство со Ф1 ко што гледам.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom