Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.391
- Поени од реакции
- 26.385
Па не објавуваш трансфери освен оние од ПЛ. Мора јас и Дани така да објавуваме. Башка гледам со еден пост повеќе трансфери да објавам пошо ако објавам само еден и после два-три часа сакам да објавам уште еден трансфер нема да ви биде болдирана темата поради нов објавен пост затоа практикувам во еден пост повеќе трансфери.[DOUBLEPOST=1499096017][/DOUBLEPOST]A ти и Ули Хенес да не објавувате по 120 трансфери во еден пост, за и ние да фатиме некое лајкче. Фала на разбирање.
Јас кога ја отворив темата Цоко само Банега го постирал, па го постирав Сандро Рамирез.
После ти кога постираше гледам во постот на Цоко и Гоналонс и Рамирез, а подоле и кај тебе истите
Па бришев. Пошто секако ќе се појави четврт што со сила ќе се прави интересен и ќе ги постира истите и ќе им отворат работа на модераторите.
Значи кога постирате така повеќе, или сите одеднаш, или еден по еден испраќајте ги па нека се спојуваат мислењата. Така да ако некој во меѓувреме го постирал истиот ќе видите, ако некој во меѓувреме постирал друг трансфер уште подобро... 2 поста, дупло лајкови од дежурните на темата![]()
Јас откако објавив, видов дека ти си објавил за Сандро па го едитирав мојот пост бришејки ја сликата со Сандро и после гледам над тебе и за Банега и Жоналон ги објавил Мед Чоко
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)