Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Sampdoria are reportedly stepping up their attempts to bring Wesley Sneijder back to Serie A from Galatasaray.

Браво добар потег мислам би бил за клуб како Сампдориа, паметно искористени парите од Шик (y) секако сите нема да ги потрошат на снајдер ама мислам дека добар потег е за таков клуб ако евистина шпекулацијата.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.690
Поени од реакции
7.365
^ Da ne ispadne kako so Eto, ova so Snajder.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
^ Da ne ispadne kako so Eto, ova so Snajder.
неможиш да знајш ама веќе му се јавил Фереро и Скај го проследва истото дека е мн можн ода се врати, мислам дека Снајдер нема да испадни ко ето, се надевам бар.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.529
Sampdoria are reportedly stepping up their attempts to bring Wesley Sneijder back to Serie A from Galatasaray.

Браво добар потег мислам би бил за клуб како Сампдориа, паметно искористени парите од Шик (y) секако сите нема да ги потрошат на снајдер ама мислам дека добар потег е за таков клуб ако евистина шпекулацијата.

Снајдер мислим дека ќе биде првиот big money designated player у новата МЛС франшиза Лос Анџелес ФЦ.
Незнам од каде е инфово за у Самп, ама ја вчера читав дека више барал куќа у Ел Еј, и тешко дека толкава плата ќе му даде Самп, а и тој не верувам дека би се решил у овој дел од кариерата да игра у тим као Самп, за преку сила 2-2,5 мил по сезона коа може да лапа по 10 у МЛС и Кина

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Снајдер мислим дека ќе биде првиот big money designated player у новата МЛС франшиза Лос Анџелес ФЦ.
Незнам од каде е инфово за у Самп, ама ја вчера читав дека више барал куќа у Ел Еј, и тешко дека толкава плата ќе му даде Самп, а и тој не верувам дека би се решил у овој дел од кариерата да игра у тим као Самп, за преку сила 2-2,5 мил по сезона коа може да лапа по 10 у МЛС и Кина
Sampdoria can sign Wesley Sneijder from Galatasaray, but Coach Marco Giampaolo must decide if he wants the Dutchman and Josip Ilicic.

Sky Sport Italia also report that Samp agreed personal terms with Sneijder for €2.5m per year over a two-season contract.

He could terminate his contract with Galatasaray a year early, making him a free agent, and would prefer another stab at Serie A rather than going to MLS at the age of 33.

According to Gianluca Di Marzio, the decision is up to Coach Giampaolo, who must say whether he wants to handle both Ilicic and Sneijder in the same squad.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.569
Sampdoria can sign Wesley Sneijder from Galatasaray, but Coach Marco Giampaolo must decide if he wants the Dutchman and Josip Ilicic.

Sky Sport Italia also report that Samp agreed personal terms with Sneijder for €2.5m per year over a two-season contract.

He could terminate his contract with Galatasaray a year early, making him a free agent, and would prefer another stab at Serie A rather than going to MLS at the age of 33.

According to Gianluca Di Marzio, the decision is up to Coach Giampaolo, who must say whether he wants to handle both Ilicic and Sneijder in the same squad.
Аууу Снајдер и пред него Капрари :vozbud: Ова ако се случи, ќе истуркаат до Лига Европа според мене.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Аууу Снајдер и пред него Капрари :vozbud: Ова ако се случи, ќе истуркаат до Лига Европа според мене.
Снајдер би го земал пред борха валеро во Интер во секое време.
Рентген е чоекот.Рентген!
У оваа наша мртва средина има да легне како кец на десетка.

Ама кој мене ме прашува...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Снајдер би го земал пред борха валеро во Интер во секое време.
Рентген е чоекот.Рентген!
У оваа наша мртва средина има да легне како кец на десетка.

Ама кој мене ме прашува...

Брату, никнејмот ти е Фреди Гуарин, ако некој не прашуваше нас, сега Интер ќе беше у Ц.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.283
Поени од реакции
13.263
Брату, никнејмот ти е Фреди Гуарин, ако некој не прашуваше нас, сега Интер ќе беше у Ц.
Гуарин барем го сакаше интер и играше со срце.
Башка играчина е за шљајмот кондо/медел/брозгара.
Тоа што се заеба што дојде у мизеријава наша од клуб е друга работа.Да отидеше во јуве друга песна ќе се пееше.

Јас си имам друг правец у животот што е далеку од менаџирање на фудбалски клубови така да ништо чудно и да го пропаднам интер.
Туку срамота е што луѓе кои им е професија да менаџираат фудбалски клубови и се платени грдни пари за тоа, да донесат еден некогашен фудбалски великан до ниво да сасуоло/пескара/кротоне играат курот со него на џузепе меаца.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Ете го Снајдер, ја избрал Сампдориа. Се чека само зелено светло од тренерот на Сампдориа

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Јас си имам друг правец у животот што е далеку од менаџирање на фудбалски клубови така да ништо чудно и да го пропаднам интер.
Фаќаш ти грдни пари по тоа кладилниците, ќе се смилуваш некад ќе купиш добар играч за клубот.

Стекот и Џони со нивниот правец у животот има со сигурност да го пропаднат клубот.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Фаќаш ти грдни пари по тоа кладилниците, ќе се смилуваш некад ќе купиш добар играч за клубот.

Стекот и Џони со нивниот правец у животот има со сигурност да го пропаднат клубот.
Jaс да бев сигурно ќе измислев покреативен маркетиншки трик за да ја привлечам неутралната публика oд #interiscoming,само не знам на кој му текнуваат онакви глупости..како прво ќе се заборчев колку што можам пари по банките и ќе пробав да издејствувам за нов стадион,кога ќе се има сопствен стадион сосе деловен простор тогаш многу полесно се функционира на бизнис планот.

За трансфер пазарот ќе инсистирав на стабилна одбрана и доведување на бекови и централни дефанзивци ама онака сериозни па напад, макар не знаеле да одат..мора да се зацврсти екипата малце бидејќи во Италија без одбрана си никој и ништо.

И да го водам клубот ќе се отепам од местење во натпреварите од купот и некоја чат пат пријателска и тука се бонус пари :D

C

Castiel

Гостин
Jaс да бев сигурно ќе измислев покреативен маркетиншки трик за да ја привлечам неутралната публика oд #interiscoming,само не знам на кој му текнуваат онакви глупости..како прво ќе се заборчев колку што можам пари по банките и ќе пробав да издејствувам за нов стадион,кога ќе се има сопствен стадион сосе деловен простор тогаш многу полесно се функционира на бизнис планот.

За трансфер пазарот ќе инсистирав на стабилна одбрана и доведување на бекови и централни дефанзивци ама онака сериозни па напад, макар не знаеле да одат..мора да се зацврсти екипата малце бидејќи во Италија без одбрана си никој и ништо.

И да го водам клубот ќе се отепам од местење во натпреварите од купот и некоја чат пат пријателска и тука се бонус пари :D
И ќе напраеш тим од микс на играчи од Селта Виго и Реал Бетис.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И ќе напраеш тим од микс на играчи од Селта Виго и Реал Бетис.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Мајтапот на страна...онај Себаљос од Бетис како би легнал во Интер моментално..играчиште е малиот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom