Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
мизерија, еднаш без листовине не искочи да се обрати, да не кажам дека едвај се држам да не се расплачамТаков му е стилот
Милошоски како му се потсмева позади грб![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мизерија, еднаш без листовине не искочи да се обрати, да не кажам дека едвај се држам да не се расплачамТаков му е стилот
Милошоски како му се потсмева позади грб![]()
Не се сложувам.тоа што во реалноста, него гарант нема ни да го приведат е друга работа
Тебе уште од поодамна те жалиме.Колку си очаен, почна жал да ме фаќа за тебе.
....дегутантно е бе Almeida.... по незнам кој пат да ти кажам.., не се прај будалетинка бе чоек...., дај уозбили се малку, ти како од Марс да си паднат, ко оној к3б или како беше.Не се сложувам.
Знам дека песимист е оптимист со искуство, ама некако...у говорот на телото му се глеа, у ангажираноста - со целиот арсенал се бореше. Да знаеше дека нема да наебе, не идеше вака боксерски до сега, туку миле, брколинда веќе ќе ги изгореше и ќе рибаа затворски ќенефи.
Подобро прашај зошто нема ниедно обвинение за ДУИ......што бидна... уапсија ли некого???![]()
Има за координаторот на нивната пратеничка група.Подобро прашај зошто нема ниедно обвинение за ДУИ.
Статистички гледано баце, ТИ имаш најголеми шанси да завршиш у Идризово.....дегутантно е бе Almeida.... по незнам кој пат да ти кажам.., не се прај будалетинка бе чоек...., дај уозбили се малку, ти како од Марс да си паднат, ко оној к3б или како беше.
Без зебанција , стаистички гледано ти имааш повеќе шанса да ги рибаш . Неа попрво експресот Атина-Париз ќе ја згази отколку тоа.
Не знам каква врска има ова со темиве.Околу 200 фанови на албанскиот Партизани (Тирана) са нападнале 50 фанови на бугарскиот Ботев во Тирана.Се разбира дека Бугарите са победиле во таа тепачка
https://topsport.bg/botev-plovdiv/masov-boy-mezhdu-fenove-na-botev-i-partizani.html