Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.207
Че имa "хaпшење" Сaмo дa видиме oд кoј ешaлoн....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од една едноставна причина што се неприродни и непродуктивни појави, а научно докажани (преку генетика како наука) како болни!
Петто и последно... ако моите постови ти се смешни обрати се на психијатар, ако пак моите постови ти се тажни обрати се пак таму! За се останато обрати се кај човекот на сликата во спојлер... загарантирано ќе ти поможи!
![]()
Не знам која ти е поентата со прашањето со оглед дека веќе кажав дека не се согласувам со неговото мислење (иако после имаше дополнителни постови со кои кажуваше дека лошо бил сфатен, нејсе). Критика разбирам, остро несогласување. Но, коментарите кои успеав да ги прочитам беа полни со говор на омраза, повик на линч и тоа не само против него туку против целата лгбт-заедница (а јас не гледам како неговиот текст е поврзан со целата лгбт-заедница, но океј, тоа е дел од „логиката“ во Македонија).
Нели во тоа беше целата работа со политичката криза, решавање на корупцијата и криминалот?
Стана ДиЏеј ради манекенки и тоа буквално, стана ДиЏеј и оди со манекенка
link za dijasporata?
Кој си ти да ми кажеш дека јас или кој било друг е против националните интереси? Кој си ти да кажеш дека јас не треба да имам глас? Кој си ти да одлучуваш за мене?
Според кој закон или која норма ти ке ми кажеш дека ТИ си знаеш што е добро а што лошо, и зарем секој што размислува спротивно на идеите на ВМРО е и против државноста и националните интереси?
КОЈ СИ ТИ беда ми забрануваш мене нешто, зарем во диктатура живееме?
Реактивирање на Стоп Операција СоросНа првиот ешалон....повеќе од очигледно...
http://fokus.mk/pres-konferentsija-na-gruevski-vo-16-chasot/
Прес-конференција на Груевски во 16 часот
Со среќа да ви еИзгледа ќе има проштален говор.
Надевам се дека ќе уапсат твојот Пастир поради криминал,корупција и србоманија.....што бидна... уапсија ли некого???![]()
Србoмaн е и oвoј Зaев.Чекaј ке видиш зa гoдинa денa.Сите се пoд диктaт нa Кoс и Удбa.И вмрo и сдсмНадевам се дека ќе уапсат твојот Пастир поради криминал,корупција и србоманија![]()
За жал мислам дека си во право.Србoмaн е и oвoј Зaев.Чекaј ке видиш зa гoдинa денa.Сите се пoд диктaт нa Кoс и Удбa.И вмрo и сдсм
Таков му е стилотЧовеков си касни и на сопствената прес конференција, кој грев за внимание треба да си![]()