Таков впечаток ми има остаено. Мислам беше натпреварот со Ливерпул - кога постигна гол. Он беше виновник за сите три што ги прими Борнмут. Исто и на неколку други шо сум ги фатил на тв. Знае да се подзаборај напред или да го заборај играчот што треба да го чува.
Не е материјал за Челзи.
Можда моментално не е доволно спремен, иако јас одма би го ставил во прв тим затоа што со константно играње, одма ќе се подобри доста. А и може сегде во одбрана и средина да игра. Верувам и дека би го зачувале, доколку не се носи Нов централен. Ама вака Азпи, Луиз, Кејхил, Кристенсен, можда Зума и уште еден ко Ван Дијк, Бонучи, Манолас ќе бидат во тимот, па за 20 милиони подобро да го пуштат да игра цело време. Ако има потреба, ќе го вратат.[DOUBLEPOST=1498747062][/DOUBLEPOST]
Аааааааааааа епа добро, чим Вотфорд го барал ондак се извинувам, стварно станува збор за посебен играч.
Значи не викам јас дека во Реал треба да оди. Уште е млад и треба да напредува. Ама ептен е стабилен, за Челзи кога играше сезонава изигра одлично. Со правилен развој, ќе збориме за две сезони дали не им се исплатела инвестицијата.