Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
@MAJA 345 - Прашав за Book of Henry затоа што слушам доста остро негативни критики за филмот, и тоа до толку што дошло ситуација да веројатно ќе го тргаат Colin Trevorrow од Star Wars: Episode IX како режисер, загрижени да не им го "усере" филмот. Си викам да не претеруваат луѓево малку па да не има поинакви импресии овде.

Кога сме кај Star Wars, го гледав Rogue One вчера. The Force Awakens може да брка работа.

Song to Song :love:

watto vrati se da mi go lajknes postot

Malick :busi:
:love::love::love::love:

преубав уфф се чекаше нешто добро од малик конечно, се исплати доцнењето на филмот...

и Colossal ми беше ептен инт инди sci fi (y)

го изглеав он филмчено 13те војници во Бенгази... дали може да препорачате некое такво филмче слично, да речам историско..?

го изглеав он филмчено 13те војници во Бенгази... дали може да препорачате некое такво филмче слично, да речам историско..?
Не сум го гледал 13 Hours The Secret Soldiers of Benghazi, но по насловот, и IMDB, нешто слично од последниве неколку години, а да вреди, in a random order:
American Sniper
The Hurt Locker
Argo
Zero Dark Thirty
Eye in the Sky
Lone Survivor[DOUBLEPOST=1498066655][/DOUBLEPOST]A, ги заборавив и:
Krigen и
Under Sandet

Јас похорор од 50 Shades Darker во последно време не сум гледал. Тој и вика: ај да одиме на вечера за да разговараме, а таа: ај, важи, ок, ама дека сум гладна, затоа. :facepalm: Да се покриеш со ќебе на главата и да ѕиркаш од страв да не биде уште пострашно.

Јас похорор од 50 Shades Darker во последно време не сум гледал. Тој и вика: ај да одиме на вечера за да разговараме, а таа: ај, важи, ок, ама дека сум гладна, затоа. :facepalm: Да се покриеш со ќебе на главата и да ѕиркаш од страв да не биде уште пострашно.
И би пострашно.
Зашто после следеше сцената со билијардот што actually имаше потенцијал, и ја усраа со потпросечна глума и одвратна режија.
Мене coping механизам ми е што си замислувам каква би била сцената со Меквин и Данавеј.... :love:

И би пострашно.
Зашто после следеше сцената со билијардот што actually имаше потенцијал, и ја усраа со потпросечна глума и одвратна режија.
Мене coping механизам ми е што си замислувам каква би била сцената со Меквин и Данавеј.... :love:
Не, не, на второ место беше падот на хеликоптерот, и такви овие си пијат чај и чекаат на вести да кажат дали Крис умрел, и во тој момент коментаторката соопштува breaking news: жив е и се упатил кон дома, и вратата од лифтот се отвора, и оп - Крис! Мастерпис! Од што беше страшно почнав да врескам.

Дајте нешто предлог за мистерија драма од типот на Mystic River, Prisoners, ама да е интересен во текот на целиот филм и да држи напетост ко овие, не цел филм да си маваш шамари од досада и на крај само нешто да испадне јако.

Може и крими драми како Bronx Tale, Carlito's Way, Goodfellas, може и како Gran Torino итн... Нешто интересно, а добро со поента (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom